Ντοκιμαντέρ για την ζωή του Duff McKagan

Δείτε το trailer του "It ‘s So Easy And Other Lies"

20/04/2016 @ 11:36

Μερικές εβδομάδες πριν οι Guns N’ Roses ξεκινήσουν την περιοδεία τους σε μεγάλες αρένες, με τον Slash και τον Duff McKagan να επανακάμπτουν, ο McKagan κυκλοφορεί ένα ντοκιμαντέρ με την ιστορία της ζωής του. Το φιλμ έχει τίτλο "It ‘s So Easy And Other Lies" και αποθανατίζει μια ξεχωριστή εμφάνιση του στο Seattle Theatre το 2013 όταν προωθούσε την ομότιτλη αυτοβιογραφία του.

Το trailer, που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, παρουσιάζει ένα συνδυασμό από animation, ζωντανές εμφανίσεις και συνεντεύξεις που «ξεδιπλώνουν» την ιστορία του πως ο Duff έφυγε από το Σιάτλ για το Λος Άντζελες αλλά και αυτή της συνάντησής του με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας. Ο Slash, ο Mike McCready των Pearl Jam και ο Nikki Sixx των Mötley Crüe εμφανίζονται και σχολιάζουν τα δρώμενα της εποχής.

Το φιλμ εστιάζει στο πως ο McKagan έγινε μέλος των GN'R ανταποκρινόμενος σε μια αγγελία τοπικής εφημερίδας. Ο Slash αναφέρει σχετικά: «Έβαλα μια αγγελία στην εφημερίδα Recycler και κάποια μέρα βλέπω ένα ψηλό τύπο με ένα μαυροκόκκινο ολόσωμο πανωφόρι να περπατά προς το μέρος μου». Ο McKagan συνεχίζει: «Μπήκα μέσα και κοιτώντας στο βάθος του πρώτου διαδρόμου στα αριστερά είδα όλο αυτό το …μαλλί».

Αναφορά γίνεται και στα προβλήματα υγείας που δημιούργησε το αλκοόλ στον μπασίστα των Guns N’ Roses ο οποίος μιλάει για τους συνεχείς πόνους στο πάγκρεας και πως αυτοί οι πόνοι ήταν το ουσιαστικό έναυσμα της αποτοξίνωσής του. 

Ο Christopher Duddy που δούλεψε στα οπτικά εφέ του "Terminator 2", του "Total Recall" και του "Titanic" σκηνοθετεί το ντοκιμαντέρ το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.

Δείτε το trailer του "It ‘s So Easy And Other Lies" εδώ.

  • SHARE
  • TWEET