Οι Deafkids στην Ελλάδα για μια συναυλία

Το πειραματικό σχήμα από τη Βραζιλία επιστρέφει στη σκηνή του Temple

24/01/2023 @ 14:14

Οι Deafkids αναμένονται να επιστρέψουν έπειτα από τέσσερα χρόνια στη σκηνή του Temple στην Αθήνα την Παρασκευή 14 Απριλίου!

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου για την επικείμενη συναυλία του πειραματικού punk σχήματος από τη Βραζιλία, με όλες τις σχετικές πληροφορίες:

▶️ Τα εισιτήρια κοστίζουν 18€ (περιορισμένη προπώληση) και 20€ (προπώληση & ταμείο).

▶️ Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

Οι Deafkids επιστρέφουν στην Ελλάδα με ένα νέο album γεννημένο μέσα από την εμπειρία τους. Το "Metaprogramação" είναι η τρίτη πλήρης κυκλοφορία τους, αλλά μόλις η πρώτη υπό την στέγη της Neurot Recordings. Ενώ η προηγούμενη κυκλοφορία τους, το "Configuração do Lamento" βρήκε το συγκρότημα να εμβαθύνει στον δικό του μουσικό κόσμο διαφορετικών και ασύμφωνων χαρακτηριστικών, το "Metaprogramação" οδηγεί αυτό το μείγμα σε εντελώς νέα άκρα. Σε ένα αφήγημα κατά το οποίο τα τραγούδια λιώνουν και διαλύονται το ένα μέσα στο άλλο, οι ηλεκτρονικοί παλμοί αναμειγνύονται με την δύναμη ρυθμικών και κρουστικών στρωμάτων, που υφαίνονται μανιωδώς αποτυπώνοντας ένα "φουτουριστικό-πρωτόγονο ψυχικό σενάριο" στα τραγούδια.

Είναι δύσκολο να περιγράψεις ή να αποδομήσεις τους Deafkids, μα όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πανκ και επιθετική αισθητική του συγκροτήματος είναι παρόντα (ακόμη κι αν κάθε τόσο κάνουν την παρουσία τους με απρόβλεπτους και εκπληκτικούς τρόπους), οι υπερβολές σε delays και θορύβους, οι λυγμοί των κιθαρών, οι ξέφρενοι χορευτικοί ρυθμοί, όλα καταλήγουν σε ένα άγριο ψυχεδελικό ταξίδι που είναι προορισμένο να διεισδύει στο μυαλό μέσω του σώματος, μεθώντας και τα δύο ταυτόχρονα.

• Website: https://thetemple.gr
• FB: https://www.facebook.com/templeliveclub

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET