Darkthrone: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον διάδοχο του "Old Star"

Nocturno Culto: «Να περιμένετε το απρόσμενο»

07/12/2020 @ 13:46

Οι Darkthrone, με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησαν πως ξεκίνησαν τις προεργασίες για την άφιξη του νέου τους άλμπουμ.

Συγκεκριμένα, η μπάντα αναμένεται στις αρχές του 2021 να ηχογραφήσει αυτό που θα αποτελεί το δέκατο ένατο άλμπουμ της καριέρας τους, και διάδοχο του περσινού "Old Star".

Επιπρόσθετα, οι Νορβηγοί θρύλοι αποκάλυψαν πως έπειτα από δέκα πέντε χρόνια άλλαξαν στούντιο, αποσυρόμενοι από αυτό που ονόμαζαν "Necrohell 2", με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται με τις αρχές του νέου έτους.

Ο Nocturno Culto, όσον αφορά την κατεύθυνση του νέου υλικού, δήλωσε λακωνικά: «να περιμένετε το απρόσμενο».

Πρόσφατα, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Νορβηγίας πρόσθεσε στα εκθέματά της μια πρωτότυπη κόπια του εμβληματικού "A Blaze In The Northern Sky", ως μέρος της έκθεσης της υπό το όνομα "Enlightened":

«Tα συγκεκριμένα εκθέματα αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένες στιγμές της ιστορίας μας, στιγμές πρωτοπορίας, δημιουργικά αριστουργήματα καθώς και γεγονότα που καθόρισαν την εκφραστική ικανότητα του έθνους μας».

Στα πλαίσια της τιμητικής διάκρισης της μπάντας, ο Nocturno Culto παρέθεσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον διάσημο μουσικό δημοσιογράφο Harald Fossberg γύρω από την δημιουργία ενός από τους σημαντικότερους δίσκους στην ιστορία του ακραίου ήχου, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Fenriz προχώρησε επίσης σε σύντομες δηλώσεις τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγους μήνες ο Fenriz κυκλοφόρησε τον τρίτο δίσκο των Isengard, "Vårjevndøgn".

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: Darkthrone

«10»: Black metal μνημεία των 90s

«A Beginner's Guide»: Peaceville Records

  • SHARE
  • TWEET