Νέο single από τη Δάφνη Γερογιάννη

Ακούστε τo "Sympathy", που αποτελεί μια ακουστική / εκφραστική εκδοχή του παλιού τραγουδιού των Rare Bird

15/06/2021 @ 14:31

Δάφνη Γερογιάννη - "Sympathy"

Digital Single

To "Sympathy" είναι το καινούργιο single στη solo πορεία της Δάφνης Γερογιάννη, μία ακουστική / εκφραστική εκδοχή του παλιού και αγαπημένου τραγουδιού των Rare Bird, που πρωτοακούστηκε το 1969. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά, ας μείνουμε ασφαλείς και να θυμόμαστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο...

"Sympathy" Youtube Link

Δάφνη Γερογιάννη - Sympathy

Credits:

Originally by Rare Bird / Written by Graham Field, Steve Gould, Dave Kaffinetti, Mark Ashton /
Performed & Produced by Daphne Gerogianni & Aris Zarakas /
Mastered by George Boussounis & George Ginis /
Video & Photos by Christos Petropoulos /
Cover Artwork by Dimitra Diamanti /
© 2021 Ammos Music

Το single κυκλοφορεί από την Ammos Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες όπως: Spotify, iTunes/Apple Music, deezer, Amazon, κ.λ.π.

Δάφνη Γερογιάννη

Νεορομαντική ροκ ηρωίδα της ανεξάρτητης αθηναϊκής σκηνής, η Δάφνη Γερογιάννη ακολουθεί τώρα τη σόλο πορεία της. Στα τέλη του 2015 η επιλογή της διασκευής “She’s Lost Control” στη διαφημιστική καμπάνια της Gucci με τίτλο “ Gucci Cruise 2016”, ανέσυρε πολλές μνήμες και ιστορίες από το ξεκίνημά της ως front woman του cult minimal synth/post-punk συγκροτήματος Alive She Died. Η Δάφνη συνέχισε σαν στιχουργός, τραγουδίστρια και κεντρική φιγούρα των συγκροτημάτων Trespass, Atria και Atria the Project, κινούμενη σε ένα ευρύ μουσικό φάσμα, από new wave μέχρι electro και alternative-rock. Αυτό που παραμένει άφθαρτο σε όλες τις εμφανίσεις της, είναι μια φωνή που χαρακτηρίζεται από συναισθηματική ένταση και στίχοι που ασχολούνται με τις ατέλειες και την εύθραυστη πλευρά της ανθρώπινης φύσης, το σκοτάδι και το φως, την αγάπη και τον πόνο, τον φόβο και την πίστη - με ένα αίσθημα μελαγχολικής νίκης επάνω τους.

Links:
daphnegerogianni.com
open.spotify.com/artist/5pLabIMsPHOV9vZRenDTc7
youtube.com/c/DaphneGerogianni
facebook.com/aboutdaphne
soundcloud.com/daphnegerogianni
instagram.com/daphnegerogianni
twitter.com/aboutdaphne
music.apple.com/us/artist/daphne-gerogianni/1057156341

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET