Ημερομηνία κυκλοφορίας για το "Pistol" του Danny Boyle

Διαθέσιμες νέες φωτογραφίες από τη βιογραφική σειρά με επίκεντρο τους θρυλικούς Sex Pistols

30/03/2022 @ 09:53

Η πολυαναμενόμενη βιογραφική σειρά του Danny Boyle με επίκεντρο τους Sex Pistols, ονόματι "Pistol", απέκτησε και επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τα έξι επεισόδια της παραγωγής θα κάνουν πρεμιέρα στο Hulu την Τρίτη 31 Μαΐου στο Hulu όσον αφορά τις Η.Π.Α., ενώ σε άλλες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, ο Καναδάς και η Αυστραλία, η σειρά θα είναι διαθέσιμη μέσω του Disney+.

Επιπρόσθετα, δόθηκαν στη δημοσιότητα δύο νέες φωτογραφίες μέσα από τη σειρά, οι οποίες διαδέχονται το πρώτο δείγμα που είχε συνοδεύσει την ανακοίνωση του πλήρους cast, και τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η περίληψη του biopic το χαρακτηρίζει ως μια καλειδοσκοπική αφήγηση τριών από τα πιο επικά, χαοτικά και πολυσυζητημένα χρόνια στην ιστορία της μουσικής, κατά την οποία μια μπάντα από θορυβώδη, προκλητικά παιδιά της εργατικής τάξης δίχως μέλλον ταρακούνησαν ένα ολόκληρο σύστημα.

Υπενθυμίζεται πως ο John Lydon είχε ασκήσει veto στην αξιοποίηση τραγουδιών της εμβληματικής μπάντας, με τα εναπομείναντα μέλη να κινούνται δικαστικά εναντίον του και να δικαιώνονται.

  • SHARE
  • TWEET