"Pistol": Πρώτο δείγμα από τη σειρά του Danny Boyle για τους Sex Pistols

Δείτε δύο φωτογραφίες με το cast να ενσαρκώνει την εμβληματική μπάντα

03/03/2021 @ 13:26

Ως γνωστόν, ο διάσημος σκηνοθέτης Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later) ετοιμάζει μια βιογραφική σειρά γύρω από τους θρυλικούς Sex Pistols.

Μπορεί τα γυρίσματα να αναμένονται να ξεκινήσουν στις 7 Μαρτίου, σήμερα όμως δόθηκαν στη δημοσιότητα οι δύο πρώτες φωτογραφίες με το cast που θα ενσαρκώνει την εμβληματική punk μπάντα.

Σε αυτές, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω, οι Toby Wallace στον ρόλο του Jones (στην βιογραφία του οποίου θα βασιστεί η σειρά), ο Anson Boon στον ρόλο τραγουδιστή Johnny Rotten, o Louis Partridge στον ρόλο του Sid Vicious, ο Jacob Slater στον ρόλο του Paul Cook αναπαριστούν ζωντανά, με χαρακτηριστική ομοιότητα τους ρόλους τους.

Σήμερα, επιβεβαιώθηκε επίσης πως ο Thomas Brodie-Sangster θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο του θρυλικού manager της μπάντας, Malcolm McLaren, ενώ η Tallulah Riley θα αναλάβει αυτόν της περίφημης σχεδιάστριας μόδας Vivienne Westwood.

Επιπρόσθετα, η Iris Law θα ενσαρκώσει την Soo Catwoman, η Dylan Llewellyn (Derry Girls) την  Wally Nightingale, η Sydney Chandler (Don’t Worry Darling) την Chrissie Hynde και η Emma Appleton (The Witcher) θα πρωταγωνιστήσει ως Nancy Spungen.

  • SHARE
  • TWEET