Δεύτερο δείγμα από τη σύμπραξη Converge με Chelsea Wolfe και Stephen Brodsky

Ακούστε το εκπληκτικό "Coil"

03/11/2021 @ 16:24

Οι Converge, σε συνεργασία με το Decibel έδωσαν στη δημοσιότητα ένα δεύτερο δείγμα από τον επικείμενο συνεργατικό δίσκο που θα κυκλοφορήσουν με τη Chelsea Wolfe και τον Stephen Brodsky.

Συγκεκριμένα, η κορυφαία σύμπραξη αποκάλυψε το ατμοσφαιρικό "Coil", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Το single, διαδέχεται ως προπομπός του "Bloodmoon: I" το ήδη δημοσιευμένο "Blood Moon", με τον Jacob Bannon, frontman του εμβληματικού συγκροτήματος, να σχολιάζει σχετικά:

«To "Coil" κατέληξε να είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια στα οποία έχω συμμετέχει. Έχει ένα εθιστικό αργό κτίσιμο, που καταλήγει άκρως θεατρικό. Στιχουργικά ήταν μια γνήσια συνεργασία, με όλους μας να εμβαθύνουμε σε ιδέες μας. Πιστεύω πως το σημείο εκκίνησης ήταν τα φωνητικά της Chelsea. O Kurt πραγματικά ανέβασε επίπεδο τις φωνητικές αρμονίες όλων μας, ενθαρρύνοντας πολλές από τις ιδέες του Stephen όσο ήμασταν στο στούντιο. Αυτό εδώ μας βρίσκει να πραγματοποιούμε επίθεση σε όλα τα μέτωπα».

Υπενθυμίζεται πως o τελευταίος δίσκος των Converge, το εκπληκτικό "The Dusk In Us" κυκλοφόρησε το 2017, ενώ ο πιο πρόσφατος δίσκος της Wolfe, που στις αρχές της χρονιάς συνεργάστηκε και με την Emma Ruth Rundle σε single, το "Birth Of Violence" κυκλοφόρησε το 2019, ενώ οι Cave In προετοιμάζουν τον διάδοχο του "Final Transmission".

  • SHARE
  • TWEET