Chuck Billy: «Εκνευρισμός και θυμός στις ηχογραφήσεις του "Brotherhood"»

Ο frontman των Testament αποκαλύπτει κάτω από ποιες συνθήκες φτιάχτηκε ο τελευταίος τους δίσκος

04/04/2017 @ 15:54

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Chuck Billy ρωτήθηκε για το πόσο πιο δύσκολη ήταν η διαδικασία σύνθεσης του τελευταίου δίσκου των Testament, "Brotherhood Of The Snake", και αν τον ώθησε να γίνει καλύτερος σε αυτό που κάνει.

Ο τραγουδιστής απάντησε: «Πιστεύω ότι η όποια βελτίωση προήλθε από την ενστικτώδη αντίδραση που έπρεπε να έχω στα τραγούδια, τα οποία δεν ήταν καν ολοκληρωμένα όταν μπήκαμε στο στούντιο. Γιατί εγώ και ο Eric [Peterson, ο κιθαρίστας] δουλεύαμε τα του δίσκου για πάνω από δύο χρόνια και κάποια στιγμή ένοιωσα ότι έπρεπε οι διαδικασίες να συντομεύσουν».

«Οπότε, ξέρεις, υπήρξε ένας μικρός εκνευρισμός και θυμός και κάποια πράγματα που συνέβαιναν στο δωμάτιο των ηχογραφήσεων, ίσως απ’ όλους, μιας και όλοι μπήκαν στο στούντιο με δεμένα τα μάτια, μόνο με τα riff και μέρη των τραγουδιών.»

Και συνεχίζει: «Αλλά όταν μπήκαμε επιτέλους στο στούντιο, με όλη αυτή την πίεση, κάτι μας έσπρωξε όλους να γίνουμε λιγάκι πιο δημιουργικοί... Και, ευτυχώς, έχουμε τύπους όπως τον Gene Hoglan [ντράμερ] και τον Steve DiGiorgio [μπασίστας] που έσκισαν.[...] Τελικά ο δίσκος πιστεύω ότι περιέχει το δυνατότερο υλικό που έχουμε γράψει εδώ και καιρό».

Το "Brotherhood Of The Snake" κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο από την Nuclear Blast.

  • SHARE
  • TWEET