Pete Loeffler (Chevelle): «Αν το "Niratias" δεν τα πάει καλά, ίσως είναι ο τελευταίος μας δίσκος για ένα διάστημα»

O τραγουδιστής των Chevelle μίλησε για τις σάπιες συμφωνίες με τις δισκογραφικές εταιρίες

17/03/2021 @ 19:45

Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των Chevelle, Pete Loeffler, δήλωσε ότι παρά το γεγονός πως το συγκρότημα έχει πουλήσει έξι εκατομμύρια δίσκους, δεν έχουν λάβει χρήματα από αυτές τις πωλήσεις.

Στην παρούσα φάση αναζητούν νέα δισκογραφική στέγη, αφού με το "Niratias" ολοκλήρωσαν την συνεργασία τους με την Epic, η οποία κυκλοφόρησε εννέα από τους δέκα δίσκους των Chevelle, μαζί με δύο συλλογές και ένα live άλμπουμ.

Ο Loeffler αβέβαιος για το αν θα υπογράψουν ξανά στην Epic ή θα συνεχίσουν ανεξάρτητοι ή θα κάνουν την δική τους δισκογραφική, μίλησε για την σάπια κατάσταση των δισκογραφικών συμφωνιών και τα λεφτά που δεν φτάνουν στις τσέπες των καλλιτεχνών.

«Τα συμβόλαια είναι ζόρι, και έχουμε υπογράψει μερικά χοντροκομμένα. Και πρέπει να ξεκινήσουμε να βγάζουμε χρήματα από τον κατάλογό μας, ο οποίος περιέχει δέκα δίσκους, συν τα επιπλέον. Δεν έχουμε βγάλει λεφτά από πωλήσεις δίσκων. Έχουν πάει όλα στις μεγάλες εταιρίες. Πολύς κόσμος βγάζει λεφτά από εμάς, εμείς με τον τρόπο που είναι δομημένες οι συμφωνίες δεν βγάζουμε. Δεν ενθουσιαζόμαστε με την ιδεά να επιστρέψουμε σε κάποιο συμβόλαιο. Οπότε αν βρούμε νέα στέγη σε μια νέα εταιρία, όπου και αν είναι, θα πρέπει να είναι μια ιδιαίτερη συμφωνία όπου θα λαμβάνουμε κάτι για την σκληρή δουλειά μας».

Πριν την κυκλοφορία του "Niratias" o Loeffler είχε δηλώσει πως αν ο κόσμος δεν είναι θετικός με τον δίσκο, ίσως και να είναι ο τελευταίος τους για ένα διάστημα.

  • SHARE
  • TWEET