H Chelsea Wolfe ανέλαβε το soundtrack της νέας ταινίας τρόμου της Α24

Στη δημοσιότητα η ιδιαίτερη διασκευή της μουσικού στο “Oui Oui Marie" του Arthur Fields

14/03/2022 @ 13:57

Στις 18 Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. η νέα ταινία τρόμου της ανεξάρτητης εταιρείας παραγωγής Α24, ονόματι "X", σε σκηνοθεσία του Ti West.

Σε αυτή, της οποίας η πλοκή διαδραματίζεται στο επαρχιακό Τέξας του 1979, πρωταγωνιστούν οι Kid Cudi, Mia Goth, Jenny Ortega και Brittany Snow, ενώ την μουσική επιμέλεια ανέλαβε η Chelsea Wolfe σε συνεργασία με τον Τyler Bates.

Το soundtrack θα είναι διαθέσιμο στις 25 Μαρτίου, με την Wolfe, που είχε συνεργαστεί εκ νέου με τον Bates στο "Dark Knights: Death Metal", να αποκαλύπτει την ατμοσφαιρική της διασκευή στο κομμάτι "Oui Oui Marie" του Arthur Fields, που αρχικά είχε κυκλοφορήσει το 1918.

Μπορείτε να ακούσετε τη διασκευή στον εξής σύνδεσμο, καθώς και να παρακολουθήσετε το trailer του φιλμ εδώ, ενώ υπενθυμίζεται πως η προ ολίγων μηνών εκπληκτική σύμπραξη της Wolfe με τους Converge στο "Bloodmoon: I" αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του Rocking ως ο κορυφαίος δίσκος του 2021.

Όσον αφορά την A24, στο αφιέρωμα της συντακτικής ομάδας του site στον κινηματογράφο της προηγούμενης δεκαετίας, εκπροσωπείται με τις ταινίες "Under The Skin", "Ex Machina", The VVitch" και "The Lobster".

Δείτε επίσης;

H Chelsea Wolfe διασκευάζει το "In Heaven" από το "Eraserhead" του David Lynch

  • SHARE
  • TWEET