The Second Annual Rocking Awards

Από τον Ιάσονα Τσιμπλάκο, 29/12/2011 @ 14:37
Τα απολύτως σοβαρά, σημαντικά και βαρύτιμα βραβεία του Rocking.gr για το 2011...

Βραβείο Deja-Vu (επιπέδου mindfuck): απονέμεται στους WASP για την εκπληκτική ομοιότητα της φετινής συναυλίας τους με όλες τις προηγούμενες.

Το βραβείο «Μείζονος Ελληνισμού»  απονέμεται στον Joey DeMaio για το άπταιστο «να πάει να γκαμησεί».



Το βραβείο για τον καλύτερο δίσκο της χρονιάς απονέμεται στον Lou Reed και τους Metallica για το "Lulu".

Το βραβείο «Mythbusters» απονέμεται στους Anthrax που κατάφεραν επιτέλους και κυκλοφόρησαν το "Worship Music".

Βραβείο «Στρατευμένη Τέχνη» για τη διακριτική στοχοποίηση πρώην συναδέλφου μέσω εικαστικής δημιουργίας απονέμεται στους Opeth για το αποκομμένο κεφάλι του Per Wiberg στο εξώφυλλο του "Heritage".

Το βραβείο «Φράνσις Φορντ Κόπρανα» για το, δίχως αμφισβήτηση, καλύτερο video clip απονέμεται στους Mastodon για το "Curl Of The Burl".



Βραβείο «Μάνα, κοίτα με τώρα» απονέμεται στον Seasick Steve και τα 60τοσα χρόνια που του πήρε για να τον μάθει και άλλος.

To αργοπορημένο βραβείο Oscar για το ρόλο του στο "Requiem For A Dream" απονέμεται στον Jared Leto, μπας και μας κάνει τη χάρη και αποφασίσει να αφήσει τις συναυλίες.

Το βραβείο «Dimitra Liani-Papandreou» για το φιλάνθρωπό τους πνεύμα απονέμεται στους Mogwai για τα δύο ευρώ που κόψανε από το εισιτήριό τους.

Το βραβείο για τον καλύτερο δίσκο της χρονιάς απονέμεται στον Lou Reed και τους Metallica για το "Lulu".

To βραβείο «Φράνσις Φορντ Κόπρανα» για το, δίχως αμφισβήτηση, καλύτερο video clip αφαιρείται από τους Mastodon και περνάει στους Protest The Hero για το "Hair Trigger".



Το βραβείο «Καλησπέρα, είμαστε αυτοί που σε ακούγαμε από την αρχή» για τον pop δίσκο της χρονιάς απονέμεται στους Haunted για το "Disappear", με την ευγενική χορηγία της θρας κοινότητας.

Το βραβείο «Χρυσό Γίδι» για πρωτοφανή ευαισθησία ως προς τα οικόσιτα ζώα απονέμεται στους Mastodon και την πρώτη στροφή του "Curl Of The Burl".

Το βραβείο «Μαύρα Μάτια» για πρωτοφανή συναυλιακή εγκράτεια απονέμεται στους Scorpions, που ΔΕΝ μας επισκέφθηκαν φέτος.

Το «Χρυσό Άμπσολουτ» απονέμεται στην Amy Winehouse, γιατί είμαι αναίσχυντος.

Βραβείο «Quit Your Day Job» για το καλύτερο side project στην Ιστορία απονέμεται στον Hugh Laurie, γιατί δε θα αντέξει η καρδούλα μου άλλη μία μέτρια σεζόν House.

To χρυσό «Ben And Jerrys» απονέμεται στην Αdele γιατί το αξίζει.

Το βραβείο για τον καλύτερο δίσκο της χρονιάς απονέμεται στον Lou Reed και τους Metallica για το "Lulu".

Μετάλλιο (Διεστραμμένης) Ανδρείας απονέμεται στα μέλη των Twisted Sister, για την απόφασή τους να αποτελέσουν τους πρώτους στα χρονικά καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν άβαφτοι στην «Ιερά Οδό».

Επιχρυσωμένη λιθογραφία του λογοτύπου της Endemol έλαβαν στο studio οι Dream Theater, ως ένδειξη ταπεινοφροσύνης για το concept του reality show που το πήγαν μίλια μπροστά, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των δημιουργών του.

Βραβείο «Axl Rose» για τον παπάρα της χρονιάς απονέμεται ξανά στον Axl Rose, κυρίως επειδή δεν έκανε τίποτα φέτος και δεν είχα υλικό για τη στήλη μου.

To παρακάτω αυτοκόλλητο δίνουμε στον Hetfield ως γενικότερη προσφορά στη μουσική κοινότητα, για να μην αναγκαστεί να το ξαναπεί.



To βραβείο «Φράνσις Φορντ Κόπρανα» για το, δίχως αμφισβήτηση, καλύτερο video clip αφαιρείται εκ νέου, αυτή τη φορά από τους Protest The Hero, και περνάει στους Red Fang για το "Wires".



Τιμητική διάκριση «Γιατί δεν είσαι παππούς μου;» απονέμεται στον Alice Cooper για τις φανταστικές ιστορίες που είπε στα είκοσι μονάχα λεπτά του "Never Mind The Buzzcocks".



Βραβείο «Ürsula και Συνεργάτες» για εξαίσια skills marketing και ενόρασης, απονέμεται σε όποιον από το στρατόπεδο της Roadrunner έπεισε τους Κorn να παίξουν με μπλιμπλίκια και τον Skrillex.

To βραβείο «Στηβ Τζομπς» για την άρτια χρύση τεχνολογίας απονέμεται στους Pain Of Salvation και τον Leif Örlan για το πιο αψυχολόγητο encore της ιστορίας.



Το βραβείο «90210» απόνεμεται στο καταπιεσμένο ελληνικό fanbase των Red Hot Chili Peppers για απαράμιλλο ρομαντισμό κάτω από τα επίσημα video της μπάντας, τύπου «agaplini mazi 8a ta spasoume. Sgpw!!!».

To βραβείο «Γκρίμα ο Φιδόγλωσσος» για απαράμιλλο styling και look απονέμεται στον Skrillex.

Βραβείο «Bigger Bang Theory» για απαράμιλλη γκικοσύνη και υπερπροσπάθεια να φανεί κανείς αστείος, απονέμεται σε μένα για το παραπάνω βραβείο.

Το βραβείο για τον καλύτερο δίσκο της χρονιάς απονέμεται στον Lou Reed και τους Metallica για το "Lulu".

Το «Χρυσό Αρκούδι της Παρηγοριάς» απονέμεται στον Άγνωστο Έλληνα Μεταλλά που νοιάζεται περισσότερο για το πόσο καλοί είναι οι Iced Earth και από τους ίδιους τους Iced Earth.

Τη χρυσή ζώνη για τον τίτλο του «Καλύτερου Εν Ζωή Rockstar» διεκδικούν οι Dave Grohl και Corey Taylor, σε μια μάχη street fighting μέχρι θανάτου, η οποία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα μειώσει την ύλη του site κατά 25% με 30%, αναγκάζοντας μας να μιλάμε για πραγματικούς καλλιτέχνες, κάτι που αποφεύγουμε με μαεστρία και τέχνη περίσσια εδώ και χρόνια.

The Rocking Raccoons
  • SHARE
  • TWEET