Video clip νέου τραγουδιού με ένα ξεχωριστό καλεσμένο από τους Blue Oyster Cult

Το "That Was Me" θα περιλαμβάνεται στο πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της μπάντας

02/09/2020 @ 12:29

Οι θρυλικοί Blue Öyster Cult έδωσαν στη δημοσιότητα ένα video για το "That Was Me", το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο "The Symbol Remains".

Στο video clip του κομματιού, εμφανίζεται σε μια απρόσμενη συμμετοχή, ο Albert Bouchard, ιδρυτικό μέλος και ντράμερ της μπάντας έως την αποχώρησή του το 1981, αναλαμβάνοντας το cowbell καθώς και τα δεύτερα φωνητικά.

Το "That Was Me", είναι το δεύτερο δείγμα από τον πρώτο δίσκο της μπάντας εδώ και 19 χρόνια, έπειτα από το "Box In My Head".

Ο Donald "Buck Dharma" Roeser, ιθύνων νους της μπάντας, σχολιάζοντας την ολοκλήρωση του νέου δίσκου, ανέφερε:

«Ο εγκλεισμός εξαιτίας της πανδημίας, καθυστέρησε την ολοκλήρωση του δίσκου. Μας εμπόδισε στο να ταξιδέψουμε και να ηχογραφήσουμε από κοντά, αλλά ευτυχώς είχε γίνει ήδη η βασική προεργασία.

Καθώς προέκυπταν τα τραγούδια, συνειδητοποιήσαμε πως διαθέτουν περισσότερη ποικιλομορφία από όση είχαμε ποτέ στην πορεία μας.

Ο σκοπός είναι να μπορέσει να σταθεί ο νέος δίσκος στο ύψος των περιστάσεων, να μην υπολείπεται σε ποιότητα σε σχέση με τις παλιότερες κυκλοφορίες μας. Πέρα από αυτό, είμαστε σίγουροι πως οι ήχοι θα είναι οικείοι στους οπαδούς μας».

Πριν λίγες εβδομάδες, οι Blue Öyster Cult κυκλοφόρησαν ένα νέο live δίσκο, ονόματι "iHeart Radio Center N.Y.C. 2012".

Μπορείτε να ανατρέξετε εδώ σε ένα οδηγό δισκογραφίας του Rocking.gr για την ιστορική μπάντα.

Υπενθυμίζουμε πως ο μπασίστας των Blue Öyster Cult, Danny Miranda, θα συμμετέχει στους Bad Penny, ένα νέο super group με μέλη μεταξύ άλλων από Queensryche και Journey.

  • SHARE
  • TWEET