Έρχεται προσωπικός δίσκος πρώην τραγουδιστή των Black Sabbath

Το δεύτερο σόλο άλμπουμ του Tony Martin αναμένεται μέχρι τα τέλη του έτους

31/07/2020 @ 11:32

Ο πρώην τραγουδιστής των Black Sabbath, Tony Martin, πρόκειται να κυκλοφορήσει νέο προσωπικό δίσκο με τίτλο "Black Widow Angel" με τον Scott McClellan στην κιθάρα μέσω της Battlegod Productions και της Dark Star Records μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Martin είπε σχετικά με αυτή την κυκλοφορία:«Αυτός ο δίσκος είναι ο πιο Tony Martin δίσκος μου. Έχει αρκετές εκπλήξεις που θα προκαλέσουν σίγουρα. Βασισμένο αρκετά αλλά όχι εντελώς πάνω σε ριφ του Scott McClellan, ο οποίος αν και νέος στην σκηνή έχει αποδειχθεί άξιος συνεργάτης στην κυκλοφορία. Έφτιαξα μερικά εξαιρετικά κομμάτια πάνω στις ιδέες του, μια διαδικασία που μοιάζει με την εμπειρία που είχα με τον Tony Iommi. Διαφορετικός ήχος και στυλ αλλά το ταλέντο του Scott είναι εξαιρετικό».
 
«Είναι πολύπλευρο, μελωδικό, δυναμικό, προκλητικό και υψηλού επιπέδου σε σχέση με ό,τι έχω δουλέψει μέχρι στιγμής. Πιστεύω πως υπάρχουν ιστορίες και τραγούδια να πω και αυτός ο δίσκος θεωρώ έχει πετύχει ό,τι επιθυμούσα» συνέχισε.
 
Σχετικά με το πόσο επηρέασε η καραντίνα τη διαδικασία του νέο δίσκου o Martin δήλωσε: «Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που έδωσαν το ταλέντο τους με την εμφάνισή τους στον δίσκο, ήταν μια πρόκληση μέσα στο lockdown λόγω του Covid, το να συλλέγεις μέρη από όλο τον κόσμο, αλλά ήταν η τέλει ευκαιρία να το ολοκληρώσουμε».

Ο Βρετανός ερμηνευτής είναι γνωστός κυρίως από τη συμμετοχή του στους Black Sabbath από το 1987 μέχρι το 1991 και ξανά από το 1993 μέχρι 1996. Υπήρξε ο δεύτερος μακροβιότερος τραγουδιστής της μπάντας μετά τον Ozzy Osbourne. Τα "Headless Cross" και "Tyr" είναι ανάμεσα στα πιο γνωστά άλμπουμ του με τους Sabbath, ενώ το 2005 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο "Scream".

Στο "Black Widow Angel" θα συμμετέχουν οι Danny Needham των Venom, Magnus Rosen των HammerFall, Scott McClellan, ο οποίος συμμετείχε και στη σύνθεση, καθώς και ο Greg Smith, ο οποίος έχει παίξει με τους Alice Cooper, Rainbow, Blue Öyster Cult, κ.ά.

  • SHARE
  • TWEET