Ακούστε το νέο single των Black Midi

Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης listening party του επερχόμενου άλμπουμ μέσω YouTube

20/05/2021 @ 10:55

Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δεύτερου άλμπουμ τους, οι Black Midi έδωσαν στη δημοσιότητα άλλο ένα δείγμα μέσα από αυτό.

Πρόκειται για το κομμάτι "Chondromalacia Patella" του οποίου το video-clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Το εν λόγω single, επικεντρώνεται στο θέμα της ανάρρωσης, με τον τίτλο να αναφέρεται σε έναν τραυματισμό στο γόνατο από τον οποίο πάσχει ένα από τα μέλη της μπάντας καθώς τρέχει.

Επιπρόσθετα, πέραν της αποκάλυψης του καινούριου τραγουδιού, που διαδέχεται τα "John L" και "Slow" ως προπομποί του διαδόχου του εξαιρετικού τους ντεμπούτου, "Schlagenheim", οι Black Midi ανακοίνωσαν την διεξαγωγή μέσω Youtube ενώς listening party για το "Calvacade" δύο μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Παράλληλα, το συγκρότημα επέκτεινε τις ημερομηνίες της αμερικανικής περιοδείας του, ενώ αποκάλυψε και τη διεξαγωγή ενός διαγωνισμού χρυσού εισιτηρίου, το οποίο θα περιέχουν δύο βινύλια, ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα στις Η.Π.Α.

Οι κάτοχοι αυτών των εισιτηρίων, θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην εμφάνιση της μπάντας σε εκδήλωση της επιθυμίας τους, την δυνατότητα να περάσουν χρόνο με τους Black Midi στο στούντιο, ή να εξασφαλίσουν για δύο άτομα θέση σε κάθε συναυλία του σχήματος για την επόμενη δεκαετία.

  • SHARE
  • TWEET