Οι Bad Religion γιορτάζουν τα 40 τους χρόνια με σειρά live-stream εμφανίσεων

To "Decades" θα περιλαμβάνει τέσσερις συναυλίες με υλικό της μπάντας από την εκάστοτε δεκαετία

02/12/2020 @ 11:57

Το θρυλικό punk συγκρότημα των Bad Religion ανακοίνωσε την διεξαγωγή μιας σειράς από live-stream εμφανίσεις.

Η μπάντα, εκκινόντας από τις 12 Δεκεμβρίου, θα γιορτάσει τα 40 χρόνια ιστορίας της με μια συναυλία κάθε εβδομάδα, αφιερωμένη σε κάθε μια από τις δεκαετίες ύπαρξής της.

Κατά αυτόν τον τρόπο, στις 12 Δεκεμβρίου η εμφάνιση θα αφιερώνεται στην '80s εποχή του συγκροτήματος, με τα '90s να ακολουθούν στις 19 του μήνα, τα '00s στις 26 Δεκεμβρίου, και τα '10s στις 2 Ιαουαρίου.

Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις συναυλίες εδώ.

Στα πλαίσια κάθε show, θα δίνεται η δυνατότητα στους Bad Religion μέσω συνεντεύξεων και αρχειακού υλικού να σχολιάζει την εκάστοτε εποχή και την εξέλιξη της μπάντας σε αυτή.

Η σειρά θα ονομάζεται "Decades" και μαγνητοσκοπήθηκε στο Roxy του Los Angeles.

Ο τραγουδιστής του σχήματος, Greg Graffin, δήλωσε:

«Μπορώ να μιλήσω για όλους στην μπάντα όταν λέω πως είμαστε απογοητευμένοι που δεν περιοδεύσαμε φέτος. Οι συναυλίες και οι οπαδοί μας δίνουν ζωή. Το "Decades" επιτρέπει σε νέους οπαδούς αλλά και σε όσους μας ακολουθούν χρόνια να αποκτήσουν μια πλούσια επισκόπηση της πορείας μας και ολόκληρης της καριέρας μας αλλά και να παρατηρήσουν τις αλλαγές στην σύνθεση και στους δίσκους σε κάθε στάδιο της εξέλιξής μας».

Πριν λίγες εβδομάδες το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το video για το ακυκλοφόρητο τραγούδι "What Are We Standing For",που είχε ηχογραφηθεί κατά την δημιουργία του τελευταίου δίσκου της μπάντας, "Age Οf Unreason", χωρίς όμως να συμπεριληφθεί στο άλμπουμ.

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: Bad Religion

  • SHARE
  • TWEET