Αυτοσχέδια γιορτή με sing-along στην γενέτειρα του David Bowie

Το Brixton, στο Νότιο Λονδίνο, ξενύχτησε με τραγούδια χιλιάδων οπαδών του μεγάλου καλλιτέχνη

12/01/2016 @ 08:53

To χθεσινό βράδυ της Δευτέρας, το Brixton στο Νότιο Λονδίνο γέμισε με χιλιάδες οπαδούς του David Bowie, οι οποίοι έστησαν ένα αυτοσχέδιο πάρτι στους δρόμους της γενέτειρας του μεγάλου Βρετανού.

Από το πρωί, κόσμος επισκέπτονταν και άφηνε λουλούδια στην τεράστια τοιχογραφία του ως Aladdin Sane, ενώ ο τοπικός κινηματογράφος Ritzy, έγραφε "David Bowie, Our Brixton Boy, RIP". Ο κόσμος, γιόρταζε τη ζωή και το έργο του Bowie, με συνεχή sing-alongs των μεγαλύτερων επιτυχιών του, στην αρχή με ακουστικά όργανα, μέχρι που ήρθαν οι ενισχυτές και τα μεγάλα ηχεία. Δείτε τα χαρακτηριστικά video, από εδώ και εδώ.

Την ίδια στιγμή, πολλοί επισκέπτονταν και άφηναν αναμνηστικά στην οδό Heddon Street στο Mayfair, στο σημείο που τραβήχτηκε η φωτογραφία εξωφύλλου του κλασικού "The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars" το 1972. Παράλληλα, και οι εργαζόμενοι στο Μετρό του Λονδίνου, στους πίνακες ενημέρωσης του κοινού, επέλεξαν να γράψουν την κλασική δήλωση του Bowie (δείτε την στην κάτω φωτογραφία) στο ξεκίνημα της καριέρας του  «I don't know where I'm going from here, but I promise it won't be boring»!

  • SHARE
  • TWEET