Αυτή είναι η ταυτότητα των Prophets Of Rage

Nέο supergroup με τρία μέλη των Rage Against The Machine, τον Chuck D των Public Enemy και τον B-Real των Cypress Hill

19/05/2016 @ 09:25

Οι φήμες για πιθανή επανασύνδεση των Rage Against The Machine και μια πιθανή περιοδεία με τους Public Enemy είχαν πυκνώσει τις τελευταίες μέρες, όταν εμφανίστηκε το website Prophets Of Rage και το hashtag #TakeThePowerBack, τίτλοι τραγουδιών των Public Enemy και RATM αντίστοιχα.

Σύμφωνα όμως με μεγάλα ειδησεογραφικά site με πηγή άτομο πολύ κοντά στις μπάντες, πρόκειται για τη δημιουργία ενός νέου supergroup με όνομα Prophets of Rage και μέλη τους Tom Morello, Tim Commerford και Brad Wilk από τους Rage Against The Machine, μαζί με τον Chuck D των Public Enemy και τον B-Real των Cypress Hill.

Ο Zack de la Rocha δεν συμμετέχει. Σύμφωνα με το Billboard, οι Prophets of Rage θα κάνουν το live ντεμπούτο τους στο Hollywood Palladium στις 3 Ιουνίου και θα παίξουν τραγούδια των RATM, Public Enemy και Cypress Hill. Η πιθανότητα καλοκαιρινής περιοδείας εξετάζεται.

Να θυμισουμε πως Morello, Commerford και Wilk δημιούργησαν με τον Chris Cornell τους Audioslave ενώ ο Chuck D έχει συνυπάρξει στη σκηνή με τον Morello στα Grammy του 2013 και το 1996 με τους Rage Against the Machine.

  • SHARE
  • TWEET