Anthrax: Ετοιμάζουν graphic novel για το "Among The Living"

Στην κυκλοφορία θα συνεισφέρουν διάσημοι καλεσμένοι ενώ θα περιλαμβάνει και εμφάνιση του Judge Dredd

20/11/2020 @ 12:58

Με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων τους το 2021, οι Anthrax αποφάσισαν, σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Z2 Comics, να κυκλοφορήσουν ένα επετειακό graphic novel για το εμβληματικό τους άλμπουμ "Among The Living".

Το κόμικ, θα αποτελεί ουσιαστικά, μια, ανά τραγούδι, εξιστόρηση της πλοκής που θα βασίζεται σε ένα από τα πιο διάσημα metal άλμπουμ όλων των εποχών.

Σε αυτό, θα εμφανίζεται η μασκότ του συγκροτήματος, "Not Man", σε νέο σχέδιο του Greg Nicotero ("The Walking Dead"). Στην υλοποίηση του project θα συμμετέχουν επίσης συγγραφείς και μουσικοί όπως οι Grant Morrison, Brian Azzarello, Jimmy Palmiotti, Brian Posehn, Rick Remender, Roland Boschi, Maan House, Dave Johnson, Scott Koblish, Darrick Robertson, Corey taylor, Rob Zombie, Gerald και Mikey Way (My Chemical Romance) καθώς και ο Joe Trohman (Fall Out Boy).

Scott Ian και Charlie Benante δημιούργησαν μια πρωτότυπη ιστορία εμπνευσμένη από το "I Am The Law", στην οποία θα εμφανίζεται και ο εμβληματικός χαρακτήρας Judge Dredd, που ενέπνευσε το κομμάτι.

Ο Scott Ian, σχολιάζοντας την πρωτοβουλία ανέφερε:

«Έφτιαξα μια ιστορία για το "I Am The Law" με τον Judge Dredd την οποία σκεφτόμουν για πολύ καιρό. Είχα μιλήσει στον Grant για αυτή την ιδέα η αλήθεια είναι, έπειτα από μια συναυλία μας στη Γλασκώβη και μερικά ποτά. Αν και ποτέ δεν την κατέγραψα, η ιδέα έμεινε στο κεφάλι μου και δεν έφευγε. Όταν έστειλα την ιδέα μου στη Rebellion που έχει τα δικαιώματα του χαρακτήρα, όλα ολοκληρώθηκαν. Πλέον, το "Among The Living" graphic novel θα πιστοποιήσει την μακροχρόνια αγάπη μου για τα comics».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer της κυκλοφορίας εδώ.

Δείτε επίσης:

Release Athens Festival (Disturbed, Anthrax, SixForNine, Need, Breath After Coma) @ Πλατεία Νερού, 30/06/19

  • SHARE
  • TWEET