Amy Lee: «Οι Korn βοήθησαν πολύ τους Evanescence στην αρχή»

Η τραγουδίστρια της αμερικανικής μπάντας μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το nu metal συγκρότημα

20/10/2020 @ 13:22

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη, η τραγουδίστρια των Evanescence, Amy Lee, έκανε μια αναδρομή στις πρώτες μέρες της μπάντας, ενώ μίλησε και για το μέλλον, και τον επερχόμενο δίσκο με τίτλο "The Bitter Truth", μεταξύ άλλων.

Ειδική μνεία έκανε στους Korn, ως την μπάντα που βοήθησαν περισσότερο από όλους τους Evanescence να εδραιωθούν. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ένιωθα την υποστήριξη τους. Αγαπώ τους Korn, ήταν καλοί με εμάς. Το να μας φέρνουν στα club, να μας αγκαλιάζουν, να μας παίρνουν στην περιοδεία, ακόμα και να παίζουμε μαζί τους, ήταν απίστευτα cool».

Σχετικά με την αγαπημένη της συνεργασία, η Lee επέλεξε την πιο πρόσφατή της με τους Body Count στο "When I'm Gone" γιατί: «Μου αρέσουν οι προκλήσεις, μου αρέσει να έχω την ευκαιρία να κάνω κάτι που δεν είμαι απαραίτητα άνετη με αυτό, και λατρέυω αυτό που συνέβη με αυτό το κομμάτι». Ενώ συνέχισε: «Είναι τόσες πολλές (οι συνεργασίες). Αυτή με τους Waggaki Band, όπου τραγούδησα λίγο στα ιαπωνικά. Αρκετές όμορφες συνεργασίες».

Όταν ρωτήθηκε για το νέο δίσκο και το αν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, απάντησε: «Νομίζω - δεν ξέρω. Το κάνουμε διαφορετικά. Μοιάζει old-school, το να κυκλοφορείς τα single πρώτα, αλλά δουλεύει. Απλά θέλω να δώσω σε κάθε τραγούδι τη στιγμή του. Είναι αρκετά ικανοποιητικό να αφήνεις τους οπαδούς να εστιάσουν σε ένα τραγούδι τη φορά, αντί να τους δίνεις όλο το δίσκο με τη μία».

Στο κομμάτι των κοινωνικών δικτύων και το πόσο τα σχόλια εκεί την επηρεάζουν, έδωσε την εξής απάντηση: «Προσπαθώ να μην εξαρτώμαι πολύ από την ανταπόκριση στα social meda. Ξέρω ότι δεν είναι αυτή ολόκληρη η εικόνα της πραγματικότητας. Και πρέπει όλοι να το έχουμε στο μυαλό μας αυτό. Αλλά η ανταπόκριση είναι εξαιρετικά θετικη, και είναι πολύ καλό να το βλέπω και να το αισθάνομαι αυτό. Είναι όμορφο να έχεις το χρόνο να αλληλεπιδράς με τους οπαδούς με τις κυκλοφορίες με αυτό τον τρόπο».

Για το πως το ιντερνετ επιτρέπει σε κάποιον να γίνει γνωστός και να ακουστεί, η Amy Lee έφερε ως παράδειγμα την Billie Eilish: «Είναι το αγαπημένο μου σημείο της περσινής χρονιάς στη μουσική, η Billie Eilish. Είναι αυθεντική, ρισκάρει, είναι διαφορετική, και δεν μοιάζει σαν να το έφτιαξε μηχάνημα. Είναι πραγματική, εντελώς παράξενη, και λιγο goth. Και τη λατρέυω. Κέρδισε τα πάντα και έγινε mainstream. Αυτό μου δίνει πολύ ελπίδα».

  • SHARE
  • TWEET