Σε πρόγραμμα απεξάρτησης o Steven Tyler

Με ανακοίνωσή τους οι Aerosmith αποκάλυψαν το γεγονός και ακύρωσαν τις επερχόμενες συναυλίες τους

25/05/2022 @ 09:52

Με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Aerosmith ενημέρωσαν πως ακύρωσαν τις επερχόμενες συναυλίες τους το προσεχές δίμηνο.

Η αιτία, όπως αποκάλυψε το ιστορικό σχήμα, ήταν η απόφαση του Steven Tyler να εισέλθει οικειοθελώς σε κέντρο απεξάρτησης για να επικεντρωθεί στην υγεία και την ανάρρωσή του:

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Steven έχει δουλέψει πάνω στη νηφαλιότητά του για πολλά χρόνια. Έπειτα από ένα χειρουργείο στα πόδια, με σκοπό την προετοιμασία για την επιστροφή στη σκηνή καθώς και την διαχείριση του πόνου που θα συνόδευε την διαδικασία, υποτροπίασε πρόσφατα και εθελοντικά εισήλθε σε κέντρο απεξάρτησης.

Με ειλικρινή λύπη οφείλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους και οπαδούς μας πως θα πρέπει να ακυρώσουμε τις ημερομηνίες μας στο Las Vegas τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Θα συνεχίσουμε τις προγραμματισμένες συναυλίες του έτους από Σεπτέμβριο και θα σας ενημερώσουμε για κάθε μελλοντική εξέλιξη το συντομότερο. Είμαστε συντετριμμένοι που προκαλούμε τέτοια αναστάτωση, ειδικά προς του πιο πιστούς οπαδούς μας που θα ταξίδευαν μεγάλες αποστάσεις για να παρευρεθούν σε αυτές τις συναυλίες.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συμπαράσταση στον Steven αυτές τις ώρες». 

  • SHARE
  • TWEET