Νέο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο των AC/DC

Η μπάντα δήλωσε επίσης πως διαθέτει αρκετό υλικό για έναν ακόμη δίσκο

12/11/2020 @ 10:06

Η δισκογραφική επιστροφή των AC/DC έπειτα από έξι χρόνια απουσίας είναι προ των πυλών, με το "Power Up" να αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου.

Η μπάντα, έπειτα από την ανακοίνωση του νέου της line-up αλλά και την κυκλοφορία του πρώτου δείγματος για το "Shot In The Dark", έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο και τελευταίο single από τον διάδοχο του "Rock Or Bust".

Μπορείτε να ακούσετε το "Realize" εδώ.

Υπενθυμίζουμε πως σχολιάζοντας τον δίσκο και την σημασία του αναφορικά με τον Malcolm Young που βρίσκεται στα συνθετικά credits κάθε κομματιού, o Angus Young έχει δηλώσει:

«Ο δίσκος είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αδερφού μου, Malcolm, όπως το "Back In Black" ήταν μια αφιέρωση στον Bon Scott».

Επιπρόσθετα, σε νέα του συνέντευξη με το NME, o Brian Johnson, αναφέρθηκε στο υλικό το οποίο έχει συγκεντρωμένο το συγκρότημα:

«Οι περισσότερες ιδέες του δίσκου προέρχονται από την εποχή πριν το "Black Ice", όταν οι Malcolm και Angus κάθονταν επί μέρες και συνέθεταν μουσική. Ο Malcolm ήταν λεπτολόγος, κατέγραφε τα πάντα με όλες τις λεπτομέρειες, τα κατηγοριοποιούσε. Υπάρχει υλικό για περισσότερο από ένα δίσκο, ίσως και δύο».

  • SHARE
  • TWEET