Επίσημο video για το "Shot In The Dark" από τους AC/DC

Δείτε την επανενωμένη σύνθεση της μπάντας να παίζει το καινούριο της single

27/10/2020 @ 10:06

Έπειτα από την δημοσιοποίηση, προ ολίγων εβδομάδων, του "Shot In The Dark", οι AC/DC τώρα κυκλοφόρησαν και το επίσημο video clip του single.

Το video, που μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ, βρίσκει την μπάντα να συνεργάζεται εκ νέου με τον σκηνοθέτη David Mallet.

Όπως θα διαπιστώσετε και στο video, επαληθεύεται η διαρροή φωτογραφιών που είχε, πριν από λίγο χρονικό διάστημα, προϊδεάσει για την επιστροφή της θρυλικής μπάντας.

Υπενθυμίζουμε πως το "Shot In The Dark" είναι το πρώτο single από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ των AC/DC, "Power Up", που θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου.

Ο δίσκος, σηματοδοτεί την επιστροφή των Brian Johnson, Cliff Williams και Phil Rudd στην μπάντα, πλαισιώνοντας τους Angus και Stevie Young.

Το "Power Up" θα είναι ο πρώτος δίσκος της μπάντας έπειτα από το "Rock Or Bust" του 2014 και ηχογραφήθηκε στα στούντιο της στο Vancouver σε συνεργασία με τον Brendan O' Brien.

Σχολιάζοντας τον δίσκο και την σημασία του αναφορικά με τον Malcolm Young που βρίσκεται στα συνθετικά credits κάθε κομματιού, o Angus έχει δηλώσει:

«Ο δίσκος είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αδερφού μου, Malcolm, όπως το "Back In Black" ήταν μια αφιέρωση στον Bon Scott».

  • SHARE
  • TWEET