Ακυκλοφόρητο υλικό του Prince μέσα στο 2018

Στο άλμπουμ θα περιέχεται η πρωτότυπη έκδοση του "Nothing Compares 2 U"

24/04/2018 @ 12:13

Από τον Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμο το νέο άλμπουμ με ακυκλοφόρητα κομμάτια του Prince, δύο χρόνια μετά τον θάνατό του. Η Atom Factory, η εταιρία που διαχειρίζεται την περιουσία του Prince, έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη ηχογράφηση του κομματιού "Nothing Compares 2 U", η πραγματοποιήθηκε από τον Prince το 1985, πέντε χρόνια πριν γίνει επιτυχία από τη Sinead O’Connor. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, παρουσιάζονται αποσπάσματα από πρόβες των Prince & the Revolution στο συγκεκριμένο τραγούδι. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Το "Nothing Compares 2 U" θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ. Ο CEO της Atom Factory, Troy Carter, επισήμανε ότι το άλμπουμ δεν θα είναι συλλογή πολλών κομματιών από όλη τη ζωή του Prince, αλλά θα αφορά ένα πιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Prince, ήρθε στη δημοσιότητα το πρώτο ακυκλοφόρητο κομμάτι του, το "Moonbeam Levels", το οποίο γράφτηκε το 1982,  και λίγο καιρό αργότερα το "Electric Intercourse", στα πλαίσια επανέκδοσης του εμβληματικού "Purple Rain".

Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης και τη δημιουργία δύο καινούριων site που αφορούν τον Prince, το Prince2me, το οποίο αναλύει και υμνεί τη ζωή του διάσημου performer, και το Prince Discography Annovated, το οποίο δίνει πρόσβαση στη δισκογραφία του.

  • SHARE
  • TWEET