«Έφυγε» από τη ζωή ο Malcolm Young

Ο συνιδρυτής και κιθαρίστας των AC/DC πέθανε σε ηλικία 64 ετών

18/11/2017 @ 15:26

Οι AC/DC ανακοίνωσαν πως ο Malcolm Young πέθανε σε ηλικία 64 ετών. Ο αδελφός του Angus, υπογράφει το παρακάτω μήνυμα:

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε το θάνατο του Malcolm Young. Μαζί με τον Angus, ήταν ο δημιουργός και ο ιδρυτής των AC/DC. Με απίστευτη αφοσίωση και δέσμευση, ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την μπάντα. Ως κιθαρίστας, συνθέτης, ήταν πρωτοπόρος, ένας τελειομανής και μοναδικός άνθρωπος.

Πάντα έμενε πιστός σε όσα πίστευε. Έκανε και έλεγε αυτό ακριβώς που ήθελε. Ήταν υπερήφανος για οτιδήποτε επιχειρούσε. Η αφοσίωση στους οπαδούς μας, αξεπέραστη.

Ως αδελφός του, μου είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω με λόγια τι σήμαινε για μένα σε όλη μου τη ζωή και το δεσμό που είχαμε. Μοναδικός και ιδιαίτερος. Αφήνει ασύλληπτη κληρονομιά που θα ζήσει για πάντα. Malcolm, τα κατάφερες καλά»».

Ο μουσικός, έπασχε από άνοια και εγκατέλειψε τη μπάντα το 2014, μετά από 41 συνεχόμενα χρόνια (με ελάχιστη απουσία το '88). Ήταν ένα από τα οκτώ παιδιά των Σκοτσέζων William και Margaret Young, οι οποίοι μετακόμισαν όταν ο Malcolm ήταν 10 στην Αυστραλία.

Η οικογένεια του Malcolm, η σύζυγος και τα δύο παιδιά, με ανακοίνωσή τους αναφέρουν, πως ο σύζυγος και πατέρας τους «από την αρχή, ήξερε τι ήθελε να επιτύχει και, μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, κατέκτησαν την παγκόσμια σκηνή, δίνοντας τα πάντα σε κάθε συναυλία. Τίποτα άλλο δεν θα ήταν αρκετό για τον ίδιο και τους οπαδούς τους!»

Τον Μάιο του 2009, τον είδαμε σε μια μεγάλη βραδιά με τους AC/DC στο ΟΑΚΑ. Θυμηθείτε τι είχε γράψει ο Αντώνης Μουστάκας.

  • SHARE
  • TWEET