Nick Jonas: «Eίναι όνειρό μου να παίξω τον Bruce Springsteen σε ταινία»

O διάσημος τραγουδιστής μίλησε για την εκτίμηση που τρέφει προς το «Αφεντικό»

17/03/2021 @ 12:54

Ο διάσημος τραγουδιστής Nick Jonas, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Zane Lowe του Apple Music, μίλησε για την εκτίμηση που τρέφει προς τον Βruce Springsteen.

Συγκεκριμένα, ο Jonas αποκάλυψε πως θα επιθυμούσε να παίξει τον ρόλο του «Αφεντικού» σε μια μελλοντική βιογραφική ταινία:

«Μεγαλώνοντας στο New Jersey, ο Bruce κατείχε προφανώς μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου αλλά και στην δημιουργική μου ζωή, και είναι ένα προσωπικό μου όνειρο το να τον αναπαραστήσω σε μια μελλοντική βιογραφική ταινία. Να πω την ιστορία του με έναν τρόπο που θα τιμά αυτόν και την κληρονομιά του. Θα μπορούσε κάπως να συμμετέχει στην δημιουργία του φιλμ.

Εύχομαι να μπορέσω και εγώ να έχω μια καριέρα τέτοιας διάρκειας και σημασίας όσο της δικής του. Βλέποντας τον ζωντανά, αυτό μόνο κράτησα. Είναι ένας ήρωας για τους οπαδούς του σε όλη του την πορεία, και το βλέπεις στις συναυλίες. Είναι για αυτούς. Κάθε στιγμή, είναι για αυτούς, να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία, την καλύτερη νύχτα της εβδομάδας, του χρόνου, της ζωής τους, δεν έχει σημασία.

Εγώ και τα αδέρφια μου, το κρατήσαμε και το επιδιώκουμε και για τις συναυλίες μας. Προσπαθούμε να έχουμε το ίδιο καλλιτεχνικό όραμα και να κάνουμε τα πάντα για τους οπαδούς μας, όπως ο Bruce».

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο Springsteen ξεκίνησε μια σειρά από podcasts σε συνεργασία με τον Barack Obama.

  • SHARE
  • TWEET