Χωρίζουν οι δρόμοι Slayer και Rick Rubin;

Ανακοίνωση εξέδωσε σχετικά ο manager του group

13/12/2013 @ 11:18
Το συμβόλαιο των Slayer με την εταιρία του Rick Rubin, American Recordings, έχει λήξει, όπως έχουν αναφέρει ήδη ο Tom Araya και ο Kerry King.

Ο Araya δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή της μπάντας στο Fuse: «Ζήτησα από τον manager μας να έρθει σε επικοινωνία μαζί του (με τον Rubin), αλλά δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση ή απάντηση. Αυτό είναι κάπως λυπηρό.»

Με ανοικτό λοιπόν το ενδεχόμενο η συνεργασία μεταξύ Slayer και Rick Rubin, η οποία κρατάει από το μακρινό 1986, να τερματιστεί, ο mamager του group, Rick Sales, εξέδωσε ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας κάπως τα πράγματα.

Ο Sales αναφέρει τα εξής δεδομένα:

Πρώτον, το συμβόλαιο των Slayer με την American Recordings έχει λήξει με την κυκλοφορία του τελευταίου studio άλμπουμ τους "World Painted Blood" το 2009.

Δεύτερον, ο Rick Rubin ξεκίνησε μια νέα συνεργασία διανομής με την Universal και η American / Universal έχει κάνει πρόταση συνεργασίας στους Slayer.

Τρίτον, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο μερών «πάγωσαν» κατά κάποιον τρόπο με τον θάνατο του Jeff Hanneman, καθώς ήταν δίκαιο για όλους να πάρουν τον χρόνο που χρειαζόταν όσον αφορά την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Σύμφωνα με τον Sales, οι Slayer είναι ενθουσιασμένοι με το εnδεχόμενο να υπογράψουν ξανά με την εταιρία του Rubin, αλλά εξετάζουν παράλληλα και άλλες επιλογές έχουν, καθώς αυτή τη στιγμή το group ανασυντάσσεται και σχεδιάζει το μέλλον του.
  • SHARE
  • TWEET