Unplugged shows από τη Didi Music - Puressence και Sivert Hoyem (Madrugada) τα πρώτα από αυτά

05/02/2008 @ 05:36
Μια σειρά από unplugged shows, τα οποία θα μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος αποκλειστικά με πρόσκληση (προσοχή, μόνο με πρόσκληση), έχει προγραμματίσει για το προσεχές διάστημα η Didi Music. Τα τρία πρώτα από αυτά τα shows (δύο στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη) θα είναι με τους Puressence και τον Sivert Ηοyem των Madrugada...



Μια σειρά από μοναδικά unplugged sessions εγκαινιάζεται αυτόν τον Φεβρουάριο!

Σημαντικοί καλλιτέχνες θα εμφανιστούν χωρίς κανένα ηλεκτρικό μέσο μπροστά στο πιο εκλεκτό κοινό για μια μοναδική ακουστική εμπειρία.

Για τις συναυλίες αυτές δεν θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια!

Η σπάνια ευκαιρία για να τις ζήσει κάποιος από κοντά θα εξασφαλιστεί μόνο μέσω προσκλήσεων, με ένα τηλεφώνημα στο 210-4805621. Προσοχή: η γραμμή θα λειτουργεί από την Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου.

Mετά από σχετική κλήρωση, 300 τυχεροί για κάθε συναυλία θα παραλάβουν, από τον χορηγό του event, στο σπίτι τους ισάριθμες διπλές συλλεκτικές προσκλήσεις!

Τα unplugged sessions εγκαινιάζουν οι Puressence στις 22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα (Club 22) και ο Sivert Hoyem (Madrugada), στις 29 Φεβρουαρίου στην Αθήνα (Club 22) και την 1η Μάρτη στη Θεσσαλονίκη (Liebe.! @ Mύλος club).
  • SHARE
  • TWEET