Ο Kevin Shirley μιλάει για τους νέους δίσκους των Iron Maiden και των Black Country

09/04/2010 @ 02:41
Ο παραγωγός / τεχνικός ήχου Kevin Shirley (Led Zeppelin, Iron Maiden, Aerosmith, Dream Theater) εξέδωσε την ακόλουθη ενημέρωση:



«Είμαι στη μέση για να τελειώσω τις μίξεις για το ντεμπούτο του συγκροτήματος που γνωρίζαμε ως Black Country και ο χρόνος τελειώνει γρήγορα. Τον τελευταίο μήνα τέλειωσα όλα τα φωνητικά και τη μίξη του νέου Iron Maiden δίσκου, "The Final Frontier", στο studio μου.[…].

Το να τραγουδάει ο Glenn Hughes στο δωμάτιο μαζί μου ήταν εξωπραγματικό, αφού είναι ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές που έχει δουλέψει και έχω συνεργαστεί με τους καλύτερους. Steven Tyler, Steve Perry, Lou Gramm, Chris Robinson, Bruce Dickinson, Robert Plant, για να αναφέρω μερικούς. Είναι ανατριχιαστικό υλικό, πολύ τραχύ, αρκετά στα βασικά και το 95% αυτού έχει γίνει live. H αλήθεια είναι πως με τα προγράμματά τους δεν υπήρχε χρόνος να κάνουμε πολλά περισσότερα, αλλά νομίζω πως αυτό είναι θετικό.

Ο μπασίστας των Iron Maiden, Steve Harris, άκουσε μερικά τραγούδια (των Black Country) και ενθουσιάστηκε, είπε πως «αυτό το είδος μουσικής με έκανε να θέλω να παίξω εξαρχής. Θα πήγαινα να το αγοράσω τώρα».
  • SHARE
  • TWEET