Ο αργοπορημένος κύριος Rose...

30/08/2010 @ 12:17
Ποικίλες αντιδράσεις έλαβε η εμφάνιση των Guns N' Roses σε ένα από τα διασημότερα φεστιβάλ του κόσμου, αυτό του Reading, την περασμένη Παρασκευή.

Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του Axl Rose, ο διοργανωτής του φεστιβάλ προειδοποίησε τη μπάντα πως άμα δεν πάνε όλα ρολόι από άποψη προγραμματισμού, θα αναγκαστεί να διακόψει τη συναυλία, ακόμα κι αν αυτή δεν έχει τελειώσει, διότι τα πολλά ντεσιμπέλ που παράγονται κατά τη διάρκεια της συναυλίας ξεπερνούν τα όρια του επιτρεπτού σε ώρες κοινής ησυχίας, νομοθεσία που κρατούν σε μεγάλη εκτίμηση οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο κύριος Rose και η παρέα του όμως αποφάσισαν να αγνοήσουν επιδεικτικά τις οδηγίες που τους δόθηκαν και ανέβηκαν στη σκηνή μία ώρα αργότερα απ' ό,τι ήταν προγραμματισμένο, καταδικάζοντας το show τους σε πρόωρο τέλος, αφού οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ τους έκοψαν την παροχή ρεύματος.

Το κοινό, ενώ αρχικά υποδέχτηκε τη μπάντα με γουχαΐσματα, τα οποία συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου κομματιού, μετά την ξαφνική διακοπή αποφάσισε να συνεχίσει τη συναυλία μόνο του, ερμηνεύοντας το "Paradise City" μπροστά από τη μπάντα, που είχε μείνει πάνω στη σκηνή, μη μπορώντας να κάνει τίποτα άλλο.



Ο Rose απείλησε να μη δεχτεί να παίξει στο αντίστοιχο φεστιβάλ του Leeds, το οποίο διοργανώνεται από τον ίδιο promoter, αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει.

Την ιδιαίτερη στάση του εκκεντρικού frontman σχολίασε έπειτα από το φιάσκο και ο Serj Tankian, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «το βρίσκω γελοίο οι διοργανωτές να συνεχίζουν να ασχολούνται μαζί του. Τους έχει «κάψει» όλους τόσες φορές, αλλά εκείνοι επιμένουν να ανέχονται την απαράδεκτη συμπεριφορά του».

Τα σχόλια για τον κύριο Rose δικά σας.
  • SHARE
  • TWEET