Τραγούδι με τον Hanneman στο νέο δίσκο των Slayer

Ο Τom Αraya ενημερώνει για το status της πολυαναμενόμενης νέας δουλειάς

28/03/2015 @ 12:17
Ο μπασίστας και τραγουδιστής των thrash «θεών», Tom Araya, σε συνέντευξή του στο Revolver, δηλώνει πως «βρισκόμαστε στο αρχικό στάδιο του τελευταίου μέρους, αν αυτό βγάζει κάποιο νόημα»!

Οι Slayer, σύμφωνα με τον Araya, μιξάρουν και κάνουν το mastering του 11ου δίσκου τους και πρέπει πλέον να βρουν τίτλο, εξώφυλλο, τίτλους τραγουδιών και να αποφασίσουν αν θα βγει με 10 τραγούδια ή και τα 13 που έχουν ηχογραφήσει. «Μπορεί να είστε τυχεροί, και να μπουν όλα» είπε ο 54χρονος Araya για να μιλήσει στη συνέχεια για τον Jeff Hanneman.

 «Η διαδικασία ηχογράφησης του νέου δίσκου ξεκίνησε πριν 3 χρόνια, όταν ο Jeff ήταν μέρος της. Υπάρχει ένα τραγούδι που ηχογραφήσαμε μαζί και έπαιξε σε αυτό, το οποίο ήταν έτοιμο αλλά δεν είχα τελειώσει τα δικά μου φωνητικά. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τουλάχιστον κάτι στο οποίο υπάρχει και ο Jeff…»

Ο Araya, χαρακτηρίζει παράξενο και στενάχωρο το γεγονός ότι είναι ο πρώτος δίσκος χωίς τον Hanneman, αλλά θεωρεί πως η παρουσία του ήταν μέσα σε όλους. «Δεν μπορώ βέβαια να αλλάξω τρόπο να γράψω με τον τρόπο που το έκανε ο Jeff. Θα ήταν σαν να πυροβολούσα το πόδι μου. Μάθαμε και οι δυό μας πράγματα δουλεύοντας 30 χρόνια μαζί. Αν στο τέλος ακουστεί σαν κάτι δικό του, το καλύτερο για μένα!»

Στιοχυργικά, τα θέματα, όπως λέει ο Araya, θα καλύπτουν αυτά που μόνιμα τους προβληματίζουν. «Συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις, θρησκεία, όλα όσα αρρωσταίνουν και έχουν κυριαρχήσει στον κόσμο».
  • SHARE
  • TWEET