Τo ελληνικό MTV αναμεταδίδει ζωντανά τη φιλανθρωπική εκδήλωση για τους σεισμοπαθείς της Αϊτής

22/01/2010 @ 10:14
Συμμετέχουν πάνω από 100 celebrities από το χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και τηλεόρασης:

Wyclef Jean, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Shakira, και Sting από τη Νέα Υόρκη

Alicia Keys, Christina Aguilera, Dave Matthews, John Legend, Justin Timberlake, Stevie Wonder, Taylor Swift, και Group Performance από τους Keith Urban, Kid Rock, και Sheryl Crow από το Λος Άντζελες

Coldplay και Group Performance από τους Bono, The Edge, Jay-Z και Rihanna από το Λονδίνο

Συντονίζουν οι Wyclef Jean από τη Νέα Υόρκη, George Clooney από το Λος Άντζελες και Anderson Cooper του CNN από την ΑϊτήΔίωρος φιλανθρωπικός μαραθώνιος από το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Αϊτή σε απευθείας live μετάδοση και από το MTV Greece τα ξημερώματα της Παρασκευής (προς Σάββατο), 22 Ιανουαρίου, στις 03:00 π.μ.

Ο παγκόσμιος τηλεμαραθώνιος του MTV International «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief», που στοχεύει στην άμεση συμπαράσταση των σεισμοπαθών της Αϊτής και θα προβληθεί live από το MTV Greece, την Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, στις 03:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας), ανακοινώνει τη συμμετοχή διασήμων που θα παραστούν στη φιλανθρωπική εκδήλωση. Συγκεκριμένα, στον τηλεμαραθώνιο συμμετέχουν και υποστηρίζουν οι:

Όλες οι μουσικές ερμηνείες της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμες για αγορά από $0.99 ανά τραγούδι μέσω του Apple® iTunes® Store, από το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ολόκληρο το ποσό από αυτές τις αγορές θα ενισχύει το έργο των Κοινωφελών Οργανισμών που συνεργάζονται με το «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief».

Επιπλέον, στην εκδήλωση «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief» θα παραβρεθούν για να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο περισσότεροι από 100 επώνυμοι από το χώρο του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της μουσικής, απαντώντας τα τηλέφωνα για τις δωρεές και ενθαρρύνοντας το κοινό να συμμετάσχει. Ακόμη, συντονιστές του «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief» είναι οι Wyclef Jean από τη Νέα Υόρκη, George Clooney από το Λος Άντζελες, και Anderson Cooper του CNN , ο οποίος θα μας μεταφέρει ειδήσεις απευθείας από την Αϊτή.

Στη λίστα των Κοινωφελών Οργανισμών για την ανακούφιση των σεισμοπαθών της Αϊτής προστέθηκαν το Clinton Bush Haiti Fund και το Πρόγραμμα για την Καταπολέμηση της Πείνας των Ηνωμένων Εθνών, συμπληρώνοντας τους Oxfam America, Partners in Health, Ερυθρό Σταυρό, UNICEF και Yele Haiti Foundation. Σημειώνεται ότι το σύνολο των εισπράξεων θα κατανεμηθεί ισόποσα στους Κοινωφελείς Οργανισμούς που αναπτύσσουν δραστηριότητες αυτή την περίοδο στην Αϊτή.

Το «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief» αποτελεί το μεγαλύτερο στην ιστορία τηλεμαραθώνιο σε επίπεδο μετάδοσής του από διαφορετικά Μέσα παγκοσμίως. Ο δίωρος τηλεμαραθώνιος θα προβληθεί επίσης από ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1 και CMT, ενώ προστέθηκαν στη λίστα PBS, TNT, Showtime, COMEDY CENTRAL, Bravo, E! Entertainment, National Geographic Channel, Oxygen, G4, CENTRIC, Current TV, Fuse, MLB Network, EPIX, Palladia, SoapNet, Style, Discovery Health, Planet Green, και τα Καναδέζικα δίκτυα CBC Television, CTV, Global Television και MuchMusic. Ακόμη, η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί μέσω streaming διεθνώς στις ιστοσελίδες των YouTube, Hulu, MySpace, Fancast, AOL, MSN.com, Yahoo, Bing.com, BET.com, CNN.com, MTV.com, VH1.com, και Rhapsody, αλλά και μέσω κινητής τηλεφωνίας στα Alltel, AT&T, Sprint, Verizon και FloTV. Διεθνώς το «Hope for Haiti Now» θα μεταδοθεί από τα κανάλια BET International, CNN International, National Geographic και MTV Networks International, προσεγγίζοντας 640 εκατομμύρια δέκτες σε όλο τον κόσμο. Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief» αποτελεί τον πρώτο Αμερικάνικο τηλεμαραθώνιο που θα προβληθεί στην Κίνα. Το Facebook και το MySpace έχουν υπογράψει επίσης ως επίσημοι Social Media Partners με στόχο να συμβάλλουν στην προώθηση των δωρεών και να προτρέψουν το κοινό να συντονιστεί στο τηλεοπτικό μαραθώνιο πρόγραμμα για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων της Αϊτής.

Για τις ανάγκες της παραγωγής και του αναγκαίου χώρου των επιμέρους εκδηλώσεων, όλα τα studio που θα χρησιμοποιηθούν για το «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief», δεν θα είναι διαθέσιμα από τα Μέσα κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Το «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief» είναι μια παραγωγή του Joel Gallen, από την Tenth Planet Productions, σε συνεργασία με τα δίκτυα του MTV και τον George Clooney.

Το MTV προσκαλεί όλους να παρακολουθήσουν, να συμμετάσχουν και να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια προς τα θύματα του σεισμού που έπληξε την Αϊτή. Help Haiti Now!

Stay tuned στο MTV Greece για να παρακολουθήσετε live το «Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief» την Παρασκευή (προς Σάββατο), 22 Ιανουαρίου, στις 03:00 π.μ. Επίσης, η εκδήλωση θα προβληθεί σε επανάληψη το Σάββατο 23 Ιανουάριου στις 21:00 και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 21:00.

http://www.mtv-greece.com/default.aspx?la=1&pid=6&newid=1733
  • SHARE
  • TWEET