Το Rockwave Festival ξεκίνησε! Στείλτε μας τις πιο ''παράξενες'' φωτογραφίες σας από το φεστιβάλ και κερδίστε δώρα

09/07/2008 @ 01:13
To Rockwave festival 2008 ανήκει πλέον στην ιστορία (περισσότερα στις αναλυτικές ανταποκρίσεις μας: www.rocking.gr/article4823.php, www.rocking.gr/article4825.php, www.rocking.gr/article4826.php) και το Rocking.gr σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στο... φωτογραφικό του διαγωνισμό, στέλνοντας μας τις πιο «παράξενες» ή και αστείες φωτογραφίες που κρατήσατε κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών του φεστιβάλ! Μπορείτε να αποστέλλετε το υλικό σας μέχρι και την Τρίτη, 15 Ιουλίου, στο contest@rocking.gr.

Οι φωτογραφίες που θα ξεχωρίσουν θα δημοσιευτούν στην κεντρική σελίδα του Rocking.gr και για κάθε μία από τις 7 καλύτερες από αυτές θα δοθεί ένα από τα εξής 7 δώρα:

1ος νικητής: Ένα dvd “The People’s History of Less Than Jake”
2ος-4ος νικητής: Μια από τις τρείς επανεκδόσεις cd+dvd των Less Than Jake
5ος νικητής: To cd “Bitchin’” των The Donnas
6ος νικητής: Το promo single “Juicebox” των The Strokes
7ος νικητής: To promo single “Hypnotize” των System Of A Down

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρίες Hitch Hyke και Sony BMG, που προσφέρουν τα παραπάνω δώρα.

Τα e-mail που θα σταλούν για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, πρέπει να περιέχουν το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Σημειώνουμε πως απαιτείται η συγκατάθεση των φωτογραφισθέντων, όταν στη φωτογραφία η ταυτότητά τους είναι αναγνωρίσιμη, και πως για αυτό ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο συμμετέχων στο διαγωνισμό. Ο εκάστοτε συμμετέχων στο διαγωνισμό δηλώνει με τη συμμετοχή του πως είναι ο φωτογράφος της αποστελλόμενης φωτογραφίας ή έχει τη συγκατάθεση αυτού. Ο εκάστοτε συμμετέχων στο διαγωνισμό φέρει μόνος την ευθύνη της μη τήρησης της προηγούμενης ρήτρας.
  • SHARE
  • TWEET