To Rocking.gr στο Rockwave Festival: Συναντήστε από κοντά τους καλλιτέχνες / Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας

24/06/2009 @ 04:32
Το Rockwave Festival 2009 είναι λίγες μόνο μέρες μακριά και το Rocking.gr, χορηγός επικοινωνίας του φεστιβάλ, δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να γνωρίσουν από κοντά τους καλλιτέχνες που θα καταλάβουν τις δύο σκηνές του Terra Vibe Park το τετραήμερο 27-30 Ιουνίου.

Φίλοι και θαυμαστές των Monster Magnet, της Lita Ford και του Aviv Geffen, να η ευκαιρία σας να τους συναντήσετε από κοντά! Δύο τυχεροί αναγνώστες μας μπορούν να βρεθούν από κοντά με το αγαπημένο τους συγκρότημα ή καλλιτέχνη, να φωτογραφηθούν μαζί και να ανταλλάξουν κουβέντες. Πως;

Μας στέλνετε ένα e-mail στο contest@rocking.gr με τίτλο "Rockwave" και στο κυρίως μέρος τα εξής: Καλλιτέχνη τον οποίο επιθυμείτε να συναντήσετε (Monster Magnet, Lita Ford ή Aviv Geffen), ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και την Παρασκευή, 26 Ιουνίου, στις 14:00.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι, είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω e-mail, για τον τρόπο παραλαβής των διαπιστευτηρίων τους από το περίπτερο του Rocking.gr. Καθότι η συμμετοχή αναμένεται, όπως και όλες τις προηγούμενες χρονιές, να είναι μεγάλη, παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι για τα παραπάνω meet n' greet να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο festival την ημέρα εμφάνισης του καλλιτέχνη τον οποίον επιθυμούν να συναντήσουν.



Το Rocking.gr θα βρίσκεται και φέτος στο Rockwave Festival με το δικό του περίπτερο. To περίπτερο του Rocking.gr θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης όλων των αναγνωστών του, των φίλων, των συνεργατών και φυσικά των συντακτών του. Εσείς, που μας διαβάζετε καθημερινά ή πιο αραιά, και εμείς, οι άνθρωποι πίσω από το rocking, όλοι έχουμε πολλά να πούμε και, βεβαίως, σε ότι αφορά το δικό μας κομμάτι, ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ακούσουμε.

Όποια κι αν είναι η αφορμή για μια βόλτα από το περίπτερο μας, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!
  • SHARE
  • TWEET