Το YouTube λανσάρει το συνδρομητικό YouTube Red και εφαρμογή για μουσική

Τα νέα χαρακτηριστικά: ad-free, offline λειτουργία και αναπαραγωγή στο background

22/10/2015 @ 13:54
Το YouTube ανακοίνωσε το YouTube Red, μιας νέας συνδρομητικής υπηρεσίας που θα προσφέρει μια νέα -άνευ διαφημίσεων- YouTube εμπειρία. Επίσης, λανσάρει μία νέα εφαρμογή για μουσική, το YouTube Music Αpp.

Το YouTube Red επιτρέπει στον χρήστη του να αποθηκεύει video ώστε να τα παρακολουθήσει offline, όπως και να κρατάει το video που αναπαράγεται στο background, ενόσω αυτός θα κάνει χρήση άλλων εφαρμογών και προγραμμάτων ή ακόμα κι όταν θα θέλει να κλείσει την οθόνη του. Οι συνδρομητές θα αποκτούν επίσης πρόσβαση στο Google Play Music (και τούμπαλιν).

Το YouTube Red κοστίζει 9,99 δολάρια τον μήνα για συσκευές Android και υπολογιστές, αλλά κοστίζει 12,99 δολάρια για iOs.

Κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το δοκιμάσουν δωρεάν για έναν μήνα.

Απ’ την άλλη, η εφαρμογή YouTube Music δεν έχει ακόμα μια ορισμένη ημερομηνία που θα βγει στην αγορά, παρά μόνο την ανακοίνωση ότι «έρχεται σύντομα». Όταν λανσαριστεί, το YouTube Music Αpp θα είναι διαθέσιμο αυτόνομα, αν και για να αποκτήσεις πρόσβαση στο χωρίς διαφημίσεις, offline και πιο «προχωρημένο» τεχνολογικά τμήμα του θα πρέπει να διαθέτεις συνδρομή στο YouTube Red.

Το δελτίο τύπου σημειώνει: «Μην ανησυχείτε! Η δωρεάν εκδοχή του YouTube δεν πάει πουθενά!».

Δείτε το promo teaser εδώ.
  • SHARE
  • TWEET