Τέλος από τους Anthrax ο κιθαρίστας Rob Caggiano

07/01/2013 @ 11:08
Έκτακτα νέα στο στρατόπεδο των Anthrax, καθώς ο κιθαρίστας τους Rob Caggiano αποχώρησε από την μπάντα με σκοπό να συγκεντρωθεί στην παραγωγή μουσικής.

Ο Caggiano ξεκίνησε να παίζει με τους Anthrax το 2001. Το 2005 σταμάτησε για μία περίοδο δύο ετών, όταν το line up του "Among The Living" επανενώθηκε. Επανήλθε το 2007, παίρνοντας τη θέση του βασικού τους κιθαρίστα.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης αποτέλεσε έκπληξη για τους οπαδούς του συγκροτήματος, καθώς οι Anthrax βρίσκονται σε ένα πολύ επιτυχημένο σημείο της καριέρας τους, κάτι που επιβεβαιώνεται και με την πρόσφατη υποψηφιότητά τους για Grammy.

O Caggiano εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή σε μία εκτενή ανακοίνωση, στην οποία υπογράμμισε πως είναι πολύ περήφανος και συγκινημένος για όσα έχει καταφέρει με το συγκρότημα, και πως νιώθει τα υπόλοιπα μέλη των Anthrax σαν οικογένεια. Επιπλέον τόνισε πως ανυπομονεί να μπει ξανά στο στούντιο, αυτή τη φορά ως παραγωγός, εξερευνώντας αυτήν την πλευρά της καριέρας του, ενώ ταυτόχρονα θα αναζητήσει την επόμενή του κίνηση καλλιτεχνικά.

Από την πλευρά τους οι Anthrax εξέδωσαν επίσης μία ανακοίνωση, ευχόμενοι στον κιθαρίστα καλή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια, και τόνισαν πως ελπίζουν να μοιραστούν τη σκηνή ξανά στο μέλλον.
  • SHARE
  • TWEET