Ποιος είδε τον Lemmy και δεν τον φοβήθηκε...

Ο Rob Caggiano (Volbeat, πρώην Anthrax) «τα χρειάστηκε»

09/01/2015 @ 21:54
Ο πρώην κιθαρίστας των Anthrax και νυν των Volbeat, Rob Caggiano διηγήθηκε μια περίεργη όσο και αστεία ιστορία στο τρέχον τεύχος του περιοδικού Revolver, με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Lemmy.

Το επίμαχο περιστατικό συνέβη όταν ο Caggiano περιόδευε στο πλευρό των Motorhead και βρέθηκε στο λεωφορείο της μπάντας έπειτα από πρόσκληση του Phil Campbell.

Οι δυο τους έμειναν στο δεύτερο πάτωμα του οχήματος μαζί με τον Mikkey Dee, όπου μέχρι τις πέντε το πρωί έπιναν αλκοόλ, άκουγαν δυνατά μουσική και μιλούσαν, ενώ ο Lemmy βρισκόταν κάτω και παρακολουθούσε παλιές πολεμικές ταινίες.

Το επόμενο πράγμα που θυμάται ο Caggiano είναι κάποιος να τον σκουντά στο πόδι ενώ κοιμόταν και να προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται. Όταν κατάφερε να ανοίξει το ένα μάτι είδε μπροστά του τον Lemmy μόνο με το εσώρουχο να ρωτάει με βαθιά φωνή «εσύ ήπιες την τελευταία μου μπύρα;».

Τότε ο κιθαρίστας σηκώθηκε, ορκίστηκε ότι δεν είχε αγγίξει τίποτα από τα πράγματά του και γλύτωσε τα χειρότερα, καθώς ο Lemmy ύστερα από αρκετή περισυλλογή είπε ξερά «το καλό που σου θέλω» και έφυγε.
  • SHARE
  • TWEET