Τα μεθεόρτια της «αποχώρησης» του Scott Weiland από τους Velvet Revolver

04/04/2008 @ 03:05
Ο Slash με δηλώσεις στο Rolling Stone εξήγησε την κατάσταση σχετικά με την αποχώρηση, ή ίσως εκδίωξη, του Scott Weiland από τους Velvet Revolver. «Όλοι είναι ανακουφισμένοι. Είναι κάτι που φαινόταν εδώ και καιρό. Παρά το ότι οι περισσότεροι το συσχετίζουν με την επανένωση των Stone Temple Pilots, είχε ξεκινήσει πολύ πιο πριν. Απλά λόγω υποχρεώσεων συνεχίζαμε σε αυτή την κατάσταση μέχρι αυτές να ολοκληρωθούν. Αυτή τη στιγμή είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική να βρούμε άλλον και να συνεχίσουμε».

Σχετικά με την εξεύρεση νέου τραγουδιστή, ο Slash είπε:
«Υπάρχουν κάποιοι υποψήφιοι, αλλά είναι πρώιμο το να λέμε ονόματα. Υπάρχει ένας συγκεκριμένα με τον οποίο δουλεύαμε πριν την έναρξη της περιοδείας στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά θα χρειαστεί να δουλέψουμε παραπάνω μαζί του και ίσως και με άλλους υποψήφιους».

Τέλος σχολιάζοντας τη σύσταση του Scott Weiland για πρόσληψη του Sebastian Bach στη θέση του δήλωσε: «Περίμενα μεγαλύτερη φαντασία από τον Scott».

Στον ίδιο τόνο, ο drummer της μπάντας Matt Sorum μέσω μηνύματος στο blog του ευχήθηκε στον Weiland να είναι πάντα καλά και δήλωσε ότι αισθάνεται αισιόδοξος για το μέλλον.

Ο Weiland εν τω μεταξύ ανακοίνωσε και επίσημα την επανασύσταση των Stone Temple Pilots η οποία θα επιβεβαιωθεί με μία περιοδεία 65 εμφανίσεων στη Β. Αμερική.
  • SHARE
  • TWEET