Τα video της ημέρας (Flying Colors, LowCityRain, The Vision Bleak, Vattnet Viskar)

06/09/2013 @ 11:33
Οι Flying Colors (Mike Portnoy: τύμπανα, φωνητικά / Dave LaRue: μπάσο / Neal Morse: πλήκτρα, φωνητικά / Casey McPherson: φωνή, κιθάρα / Steve Morse: κιθάρα) κυκλοφορούν στις 14 Οκτωβρίου το live άλμπουμ / DVD "Live In Europe" και μας προσφέρουν μία γεύση από το περιεχόμενό του με το "The Storm".

VIDEO



To νέο post punk/dream pop project του Markus 'Herbst' Siegenhort (Lantlos) ονομάζεται LowCityRain. Από το ομώνυμο ντεμπούτο του σχήματος που κυκλοφορεί στις 27 Σεπτεμβρίου προέρχεται το lyric video του "Grey View".
VIDEO



Το νέο άλμπουμ των gothic metallers The Vision Bleak ονομάζεται "Witching Hour" και βγαίνει στην αγορά στις 27 Σεπτεμβρίου. Ένα από τα κομμάτια του δίσκου είναι το "The Wood Hag", για το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα ένα «παραμυθένιο» video clip.
VIDEO



Οι Vattnet Viskar κυκλοφόρησαν μόλις την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά, "Sky Swallower", και ετοίμασαν ένα αρκετά σκοτεινό video clip για το κομμάτι "Breath Of The Almighty".

Εκτός από την κριτική του δίσκου, μπορείτε να διαβάσετε και τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κιθαρίστας και τραγουδιστής του group, Nicholas Thornbury.
VIDEO
  • SHARE
  • TWEET