Συνεργασίες - έκπληξη στο SuperJam του Bonnaroo

Θα συμμετέχουν Skrillex, Janelle Monae, Robby Krieger και Mickey Hart

08/05/2014 @ 19:27
Η παράδοση των αναπάντεχων συνεργασιών στα πλαίσια του SuperJam θα συνεχιστεί και εφέτος στο Bonnaroo Music Festival, καθώς ανακοινώθηκε επισήμως η συμμετοχή των Skrillex, Janelle Monáe, Robby Krieger (The Doors), Mickey Hart (Grateful Dead), Thundercat, Warpaint, Chance The Rapper, Damian 'Jr. Gong' Marley, Zedd και πολλών άλλων.

Σημαντικές συμμετοχές ανακοινώθηκαν και για το έτερο jam session του festival, καθώς σε αυτό, τον Derek Trucks θα πλαισιώσουν οι Andrew Bird, Chaka Khan, Taj Mahal, Ben Folds, Susan Tedeschi, Adam Deitch, Eric Krasno, David Hidalgo (Los Lobos) και James Gadson.

Ακόμη, θα πραγματοποιηθεί και το λεγόμενο «Bluegrass Situation Superjam», με τη συμμετοχή των Lonesome Trio, Dierks Bentley, Sarah Jarosz, Lake Street Dive, Black Lillies, Shovels & Rope, The Lone Bellow, Robert Ellis, Della Mae, Bryan Sutton και Dave Johnston (Yonder Mountain String Band).

Για την ιστορία, κατά τη διάρκεια του περσινού SuperJam του Bonnaroo, ο frontman των My Morning Jacket, Jim James, συνευρέθη επί σκηνής με τους John Oates, R. Kelly και Brittany Howard (Alabama Shakes) διασκευάζοντας μεταξύ άλλων John Lennon, Prince και Sly Αnd Τhe Family Stone.

Το Bonnaroo 2014 θα διεξαχθεί μεταξύ 12 και 15 Ιουνίου στο Manchester του Tennessee, με το SuperJam να λαμβάνει χώρα το Σάββατο 14 Ιουνίου.
  • SHARE
  • TWEET