Συμβόλαιο με την Black Lotus υπέγραψαν οι Dol Ammad!

25/10/2004 @ 04:53
Συμβόλαιο με την Ελληνική -και μία από τις πλέον ανερχόμενες δυνάμεις του χώρου- Black Lotus υπέγραψαν την περασμένη βδομάδα οι Dol Ammad. Πρόκειται για την απόπειρα που ξεκίνησε το 2000 ο ιθύνων νους της μπάντας, Θανάσης Lightbridge, προσπαθώντας να συνδυάσει τις επιρροές του από την ηλεκτρονική, metal και κλασική μουσική. Το αποτέλεσμα είναι κάτι το εντυπωσιακό, φρέσκο και, πάνω απ' όλα, αυθεντικό.

Μετά από 2 demos, οι Dol Ammad ξεκίνησαν να δουλεύουν στο πολυαναμενόμενο ντεμπούτο τους, στο οποίο μάλιστα drums παίζει ο Alex Holzwarth (Rhapsody, Sieges Even κλπ). Τα μέρη των drums ηχογραφήθηκαν στα περίφημα "Gate Studio" του Wolfsburg της Γερμανίας, υπό την επίβλεψη των Sascha Paeth και Olaf Reitmeier.

Ο δίσκος, λοιπόν, θα φέρει τον τίτλο "Star Tales", περιέχοντας 12 κομμάτια οπερετικού και progressive fantasy metal με συνολική διάρκεια άνω των 62 λεπτών! Να σημειώσουμε ότι το cover art έχει σχεδιαστεί από τον σπεσιαλίστα του είδους Brian Exton. Ημερομηνία κυκλοφορίας: Νοέμβριος 2004.

Μέχρι τότε όμως, ρίξτε μια ματιά στη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει ο Θανάσης δύο χρόνια πριν, όταν και είχε κυκλοφορήσει το πρώτο demo των Dol Ammad.
  • SHARE
  • TWEET