Suede και Subways προστίθενται στο line-up του 2310 Festival της Θεσσαλονίκης

03/05/2011 @ 13:41
To line-up του 2310 Festival γεμίζει με δύο ακόμα εντυπωσιακά όνοματα: το κορυφαίο βρετανικό συγκρότημα των '90s, οι περίφημοι Suede, και οι εκρηκτικοί Subways θα εμφανιστούν στο Καυτανζόγλειο στάδιο στις 7 Ιουλίου, την ίδια μέρα με τους James!



Suede


H επανένωσή τους ήταν αίτημα ετών για τους οπαδούς τους. Όταν πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι ο Brett Anderson και η παρέα του θα ξαναπεριοδεύσουν, τα μεγαλύτερα φεστιβάλ έδωσαν μάχη για να τους εντάξουν στο line-up τους. Άλλωστε, οι Suede κυριολεκτικά κυριάρχησαν στα '90s και είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα βρετανικά συγκροτήματα στην ιστορία. Και οι τέσσερις δίσκοι τους που κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του '90 έγιναν χρυσοί, με τους τρεις να φτάνουν ως και στο Νο1 των charts! Το συγκότημα ήταν διαρκώς στην επικαιρότητα, με καθε νέο single του να κάνει επιτυχία: "She's In Fashion", "Trash", "Beautiful Ones", "Saturday Night", "Animal Nitrate", "So Young", "Stay Together", "We Are The Pigs", "Lazy", "Filmstar", "New Generation" είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια τους που έγραψαν ιστορία. Από το 2003, όταν και διαλύθηκαν, ο μύθος των Suede συνέχισε να μεγαλώνει. Η παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη και τη σκηνή του 2310 Festival είναι ένα πραγματικά αναπάντεχο δώρο για τους οπαδούς τους!



The Subways

Το "Rock & Roll Queen" τους έκανε διάσημους. Το δικαιούνται άλλωστε πέρα ως πέρα: είναι καυτοί επι σκηνής, τα τραγούδια τους ειναι ακριβώς αυτό που ονομάζουμε «rock 'n' roll ύμνοι» και το ελληνικό κοινό τους λατρεύει. Οι Subways, μετά από τις δύο προηγούμενες sold out εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν στην πόλη για να μας προσφέρουν το ροκ πανηγύρι που ξέρουν καλά να στήνουν στις συναυλιες τους!

Περισσότερες πληροφορίες για το 2310 Festival θα ανακοινωθούν σύντομα.

2310 Festival
Καυτανζόγλειο Στάδιο

6 Ιουλίου
(powered by Spicy Entertainment)
Judas Priest
Whitesnake
Firewind

7 Ιουλίου
James
Suede
The Subways
My Excuse

Εισιτήρια:
Μονοήμερα - 45 ευρώ πωλούνται στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Tickethouse. Την ημέρα της συναυλίας θα πωλούνται προς 50 ευρώ μόνο από τα ταμεία του γηπέδου.
Διήμερα - 80 ευρώ πωλούνται στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Tickethouse.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET