Στο studio μπαίνουν οι Testament

05/11/2010 @ 10:39
Αφού ολοκλήρωσαν πρόσφατα την "American Carnage" περιοδεία τους, μαζί με τους Slayer και τους Megadeth, οι Testament είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις διαδικασίες σύνθεσης και ηχογράφησης του διαδόχου του "The Formation Of Damnation".

«Αυτή η περιοδεία ήταν φοβερή για τη μπάντα, όμως τώρα ήρθε η ώρα να σταματήσουμε τις συναυλίες και να πέσουμε με τα μούτρα στον επόμενο δίσκο, μέχρι να τον ολοκληρώσουμε», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τραγουδιστής της μπάντας, Chuck Billy. «Προς το παρόν έχουμε κλείσει studio για το τέλος της χρονιάς και στοχεύουμε σε κυκλοφορία του καινούριου μας album στα μέσα του 2011».

«Η νέα μας δουλειά θα είναι πιθανότατα το αποκορύφωμα των "The Gathering" και "The Formation Of Damnation", όμως δεν πρόκειται να ξεχάσουμε τις ρίζες μας. Πιστεύω ότι έχουμε βρει μία άνεση στο στυλ που συνθέτουμε μουσική».

Ο κιθαρίστας της μπάντας, Eric Peterson, προσέθεσε: «Ήταν πολύ ωραία που παίξαμε ξανά με τους Megadeth και τους Slayer. Αυτή την περίοδο δουλεύω πάνω σε νέα μουσική και ελπίζουμε να ηχογραφήσουμε στο τέλος της χρονιάς. Αυτός είναι ο σκοπός μας, αλλά δε θα κυκλοφορήσουμε ένα δίσκο απλά για να τον κυκλοφορήσουμε. Είμαστε αρκετά επιλεκτικοί για το τι θέλουμε να κάνουμε κάθε φορά».
  • SHARE
  • TWEET