Στη Metal Blade υπογράφουν οι Winter Solstice

03/09/2004 @ 05:44
Το νέο απόκτημα της Metal Blade αποτελούν οι metalcore-rs από τη Virginia, Winter Solstice. Ξεκινώντας την πορεία τους το 2001, οι Winter Solstice φαίνεται να είχαν ήδη εξασφαλισμένο το underground μέλλον τους, παίζοντας με μπάντες όπως οι Norma Jean, As I Lay Dying, The Black Dahlia Murder, Between The Buried And Me, Living Sacrifice, Silverstein και Bury Your Dead μεταξύ άλλων. Το πρόσφατο EP του group ηχογραφήθηκε στα Cloud City studios από τον Mike Hasty (Wall Of Jericho) τον Ιανουάριο του 2004. Τον προσεχή Οκτώβριο βέβαια η μπάντα θα βρεθεί ξανά στα προαναφερθέντα studios, μιας και θα ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις του πρώτου της full-lenght album, το οποίο και αναμένουμε μέσα στο 2005.


"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που υπογράψαμε στην Metal Blade. Είναι ακριβώς η εταιρεία που θέλαμε. Είναι τιμή για εμάς να είμαστε σε ένα label με τόσα μεγάλα ονόματα στο roster του" αναφέρει ο drummer της μπάντας, Duke.

"Χαιρόμαστε που οι Winter Solstice έγιναν μέρος της οικογενείας μας. Είναι ένα group που δουλεύει αρκετά, και ομολογουμένως έχουν πολύ ταλέντο και άψογες live εμφανίσεις" δηλώνει από την αντίπερα όχθη ο ιδιοκτήτης της Metal Blade, Brian Slagel.
  • SHARE
  • TWEET