Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων των AC/DC

Ο μέσος όρος τιμής εισιτηρίου συναυλίας έφτασε μέχρι τα 573.37 δολάρια

19/02/2015 @ 20:47
Τα εισιτήρια της επερχόμενης βορειοαμερικάνικης περιοδείας των AC/DC έχουν εκτοξευθεί στα ύψη στη μαύρη αγορά, αφού οι τιμές τους κυμαίνονται άνω των 250 δολαρίων.

Οι εμφανίσεις τους ξεκινούν τον Απρίλιο στο περιοβόητο Coachella Festival και δέκα στάσεις αργότερα σταματούν στο Gillette Stadium της Μασαχουσέτης τον Αύγουστο. Ο κόσμος έχει κάνει ανάρπαστα τα εισιτήρια, αφού πολλοί θέλουν να τους δουν στις πρώτες τους live εμφανίσεις μετά το "Black Ice" του 2010.

Σύμφωνα με το Forbes, το μέσο κόστος ενός εισιτηρίου, μόνο στην μαύρη αγορά πια προφανώς, είναι 255.82 δολάρια. Μάλιστα, ο μέσος όρος εύρεσης εισιτηρίου για μία συγκεκριμένη συναυλία εξ' αυτών, στο Commonwealth Stadium του Edmonton, φτάνει το εξωφρενικό ποσό των 573.37 δολαρίων.

Υπενθυμίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό πολλοί καλλιτέχνες έχουν ταχθεί δημόσια κατά της μαύρης αγοράς, σε μια προσπάθεια να αλλάξουν την νομοθεσία και τον τρόπο που εφαρμόζεται. Μάλιστα, οι δράσεις εναντίον της καταπολέμησης της μαύρης αγοράς εισιτηρίων συναυλιών συνεχώς αυξάνονται στη Μ. Βρετανία. Μετά τους Iron Maiden, Radiohead, Arctic Monkeys και Bullet For My Valentine, οι οποίοι μέσω ανοικτής επιστολής στην Independent έκαναν γνωστές τις θέσεις τους (διαβάστε εδώ), σειρά πήραν οι Black Sabbath (διαβάστε εδώ) νωρίτερα μέσα στο μήνα.
  • SHARE
  • TWEET