Σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα για τους Enforcer. Το Δεκέμβριο η mini περιοδεία τους στην Ελλάδα

12/11/2010 @ 10:49
Οι Σουηδοί Enforcer, που βρίσκονται σε περιοδεία στην Ευρώπη στο πλευρό των Αυστραλών Airbourne, ταξίδευαν από το Όσλο προς την Στοκχόλμη μέσα σε χιονοθύελλα, όταν τα ξημερώματα της Τετάρτης, 10 Νοεμβρίου το όχημα που τους μετέφερε γλίστρησε στον πάγο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου και συγκρούστηκε μετωπικά με εκχιονιστικό μηχάνημα.

Τα μέλη της μπάντας, Adam Zaars, Joseph Tholl και Tobias Lindqvist, καθώς και ο οδηγός του οχήματος υπέστησαν κάποιους μώλωπες, αλλά ως εκ θαύματος όλοι επέζησαν με μικροτραυματισμούς. Ένας αστυνομικός που βρέθηκε στο ατύχημα είπε ότι «είχαν κάποιο φύλακα άγγελο».

Το όχημα της μπάντας μπορεί να καταστράφηκε, όμως ο εξοπλισμός τους, που βρισκόταν σε τρέιλερ προσκολλημένο στο όχημα, δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Ο τραγουδιστής των Σουηδών, Olof Wikstrand, και ο drummer, Jonas Wikstrand, ταξίδευαν ξεχωριστά με ένα αυτοκίνητο, και δεν ενεπλάκησαν στο ατύχημα.

Ως επακόλουθο, το συγκρότημα αναγκάστηκε να αναβάλλει την προγραμματισμένη για χθες εμφάνισή του στη Σουηδία, καθώς κι αυτές της 12ης και 13ης Νοεμβρίου στη Φινλανδία. Θα χρησιμοποιήσει, δε, τον κενό αυτό χρόνο για να συνέλθει και να ανακτήσει τις δυνάμεις του από το άτυχο συμβάν. Η περιοδεία θα συνεχιστεί κανονικά στις 16 Νοεμβρίου με τη συναυλία στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Οι Enforcer έκαναν την εξής ανακοίνωση:
«Ευτυχώς είμαστε ζωντανοί, όμως λυπούμαστε γιατί πρέπει να ματαιώσουμε τις εμφανίσεις μας στη Στοκχόλμη, στο Tampere και στο Ελσίνκι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά ώστε να μπορέσουμε να βγούμε σύντομα στο δρόμο!».

Φωτογραφία της σκηνής του ατυχήματος μπορείτε να δείτε παρακάτω, ενώ η είδηση καλύφθηκε από τη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8099659.ab.



Πέραν όμως του προαναφερθέντος άτυχου περιστατικού, οι Έλληνες φίλοι των Enforcer δε μπορούν παρά να χαίρονται με την ανακοίνωση της mini περιοδείας του σχήματος στη χώρα μας, τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, οι πόλεις που θα επισκεφτούν και οι ημερομηνίες έχουν ως εξής:

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου
ΦΕΞ
Ξάνθη

Support bands: Released Anger + 1 tba.

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου
Harley Bar
Θεσσαλονίκη

Support bands: Released Anger + 1 tba.

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου
Πολυχώρος Αγορά
Ιωάννινα

Support bands: Released Anger + 1 tba.

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου
Κύτταρο Club
Αθήνα

Support bands: Convixion, Versus Heaven

Τιμή εισιτηρίου για όλα τα live: 15 euro.
Η προπώληση θα ξεκινήσει αρχές Δεκεμβρίου.
  • SHARE
  • TWEET