Enforcer και Tytan στο Up The Hammers του 2023

Συνολικά έχουν ανακοινωθεί 17 ονόματα για το τριήμερο φεστιβάλ

14/10/2022 @ 18:50

Μετά τα δέκα πρώτα ονόματα για το Up The Hammers του 2023 και τέσσερα για το Warm Up Show, ανακοινώθηκαν τρία ακόμα σχήματα για το κύριο μέρος του φεστιβάλ.

Πρόκειται για τους ιδιαίτερα αγαπητούς στην χώρα μας Enforcer, τους NWOBHM ήρωες Tytan και τους Αμερικανούς Blood Star.

Οι Σουηδοί heavy/speed metallers επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά τις συναυλίες του 2019 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και στο Up The Hammers μετά το μακρινό πλέον 2010.

Δεύτερη εμφάνιση στο τριήμερο για τον αυθεντικό μπασίστα των Angel Witch, Kevin "Skids" Riddles, καθώς οι Kev Riddles' Baphomet θα παρουσιάσουν τα τραγούδια του θρυλικού "Angel Witch" στο Warm Up Show της Πέμπτης, με τον τραγουδιστή των Tytan, Tony Coldham.

Οι Riddles και Coldham θα εμφανιστούν λοιπόν και στο Gagarin με τους Tytan, οι οποίοι κυκλοφόρησαν το 1985 το ιστορικό για το κίνημα "Rough Justice", έχοντας ήδη διαλυθεί.

Προερχόμενοι από την Γιούτα, οι Blood Star αποτελούν side project του κιθαρίστα των Visigoth, Jamison Palmer, έχοντας μέχρι στιγμής ηχογραφήσει τρία δικά τους τραγούδια και τρεις διασκευές σε Uriah Heep, Dokken και Highwaymen.

Το κύριο μέρος του φεστιβάλ θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου και το Σάββατο 20 Μαΐου στο Gagarin 205, ενώ το Warm Up Show θα λάβει χώρα στο An Club την Πέμπτη 18 Μαΐου.

Επιπλέον ονόματα για το τριήμερο συνολικά αναμένεται να ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα. Τα εισιτήρια διημέρου κοστίζουν πλέον 95 Ευρώ και διατίθενται μέσω του Ticket Services.

  • SHARE
  • TWEET