Σε επέμβαση στη σπονδυλική στήλη θα υποβληθεί ο Neil Fallon / Οι Clutch αναβάλλουν συναυλίες τους

16/09/2013 @ 11:02
Οι ιδιαίτερα επιτυχημένοι στη χώρα μας Clutch αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τις προγραμματισμένες για τον Σεπτέμβριο εμφανίσεις τους στις Η.Π.Α, καθώς ο τραγουδιστής τους, Neil Fallon, πρόκειται να υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώση της σπονδυλικής στένωσης από την οποία υποφέρει.

Σε επίσημη δήλωσή του ο Neil Fallon εξηγείται:

«Αγαπητοί φίλοι, αυτήν την εβδομάδα έμαθα ότι ένας τραυματισμός από την παιδική μου ηλικία στον λαιμό, γενετική προδιάθεση για πάθηση της σπονδυλικής στήλης και 20 και πλέον χρόνια headbanging έχουν το τίμημά τους. Διαγνώσθηκα με σπονδυλική στένωση αυχενικής μοίρας σπονδυλικής στήλης και κήλη σε δύο δίσκους.»

«Σε κάποιες περιπτώσεις τέτοιες καταστάσεις αντιμετωπίζονται χωρίς χειρουργική επέμβαση. Αυτό όμως δεν ισχύει για μένα. Διαφορετικοί νευροχειρουργοί μου έχουν πει ότι η νωτιαία χορδή έχει υποστεί ζημιά και πως αν δεν αντιμετωπίσω την κατάσταση ρισκάρω περαιτέρω ζημιά. Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να επιληφθώ του θέματος το συντομότερο.»

«Την Τρίτη θα υποβληθώ σε επέμβαση, η οποία ευελπιστώ ότι θα πάει όσο καλύτερα γίνεται ώστε να επιστρέψω στη περιοδεία του Οκτώβριου-Νοέμβριου. Εκ μέρους της σπονδυλικής μου στήλης, θέλω να ζητήσω συγνώμη από όσους επρόκειτο να δουν τυς Clutch τις επόμενες δύο εβδομάδες. Θα επανορθώσουμε.»
  • SHARE
  • TWEET