Ακούστε τη συνεργασία των Picturebooks με τον Neil Fallon

Το συγκρότημα προετοιμάζει τον διάδοχο του "The Hands Οf Time"

12/04/2021 @ 13:08

Οι Picturebooks έδωαν στη δημοσιότητα ένα νέο single, στο οποίο συμμετέχει ως καλεσμένος ο Neil Fallon, frontman των Clutch.

Πρόκειται για το κομμάτι "Corrina Corrina", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, και που βρίσκει τους Fynn και Philipp να συνεργάζονται με τον Fallon, ενώ το μπάσο αναλαμβάνει ο Dave Dinsmore, ευρύτερα γνωστός ως ο μπασίστας στο προσωπικό σχήμα του Brant Bjork.

Σχολιάζοντας τη σύμπραξη, οι Picturebooks ανέφεραν:

«Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο Neil Fallon των Clutch και ο Dave Dinsmore του Brant Bjork να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας σε ένα κομμάτι; Λατρεύουμε το πως εξελίχθηκε το τραγούδι, καθώς και την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι για αυτό, και συνολικά βέβαια το πως κατέληξες να ηχεί! Αυτό είναι η δύναμη της μουσικής, μπορεί να είναι μια γέφυρα ακόμη και σε μια εποχή όπου δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε...Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να συνθέτουμε!»

Εμπνευσμένοι από αυτή τη συνεργασία, οι Picturebooks προετοιμάζουν τον διάδοχο του προ διετίας, εξαιρετικού "The Hands Of Time".

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο χρονικό διάστημα, το δίδυμο προχώρησε σε μια άλλη συνεργασία, με τον Dennis Lyxzén, για το single "Here's To Magic".

  • SHARE
  • TWEET