Neil Fallon: «Το πιο σημαντικό μάθημα ζωής το πήρα από τον Ozzy»

O frontman των Clutch μίλησε και για την εκτίμηση που τρέφει για τους Rush

24/03/2021 @ 11:33

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast "Hardcore Humanism", o Neil Fallon, frontman των Clutch, μοιράστηκε ένα μάθημα ζωής το οποίο δηλώνει πως πήρε από τον Ozzy.

Όπως δήλωσε ο συμπαθής τραγουδιστής, κάποιες από τις δηλώσεις του Osbourne στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ "Τhe Decline Of Western Civilization, Part Two", είχαν έντονη επιρροή πάνω του, ενώ προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια του εντός της μουσικής βιομηχανίας:

«Η βασική αρχή που πρέπει να έχεις είναι να είσαι ευγενικός με τους ανθρώπους στον δρόμο σου προς την καθιέρωση και την άνοδο, επειδή θα τους συναντήσεις ξανά στην κάθοδο. Και πιστεύω πως μπορεί να πάει παραπέρα η συζήτηση. Δεν είναι απλώς μια συμβουλή για την καριέρα, αλλά και ένα μάθημα πως η ζωή είναι ευκολότερη αν είσαι ευγενικός. Είναι πολύ πιο εύκολο να κινείσαι ως νερό και να διορθώνεις πράγματα».

Ο Fallon σχολίασε επίσης την επιρροή που είχε πάνω του η σχέση των Rush με τους οπαδούς τους:

«Με τους Rush, μπορεί να είμαστε πολύ διαφορετικοί ηχητικά στο φάσμα του rock 'n' roll, αλλά υπάρχει αυτή η αίσθηση, και νομίζω ο Geddy Lee το είχε δηλώσει, πως οι οπαδοί της μπάντας έχουν κατά κάποιο τρόπο μερίδιο κυριότητας στην μπάντα. Είναι συναισθηματικοί μέτοχοι στους Rush. Θεωρώ πως υπάρχουν, μεταξύ ημών και των Rush, κάποιοι παραλληλισμοί, σε διάφορα θέματα όλα αυτά τα χρόνια».

  • SHARE
  • TWEET