Sammy Hagar: «Με είχαν ζητήσει οι Pantera, οι Motley Crue, οι Aerosmith και οι Velvet Revolver»

03/05/2011 @ 11:48
Πολύ περιζήτητος φαίνεται να είναι ο Sammy Hagar, καθώς, όπως ισχυρίζεται, του έγινε πρόταση από τέσσερις πασίγνωστες μπάντες να αναλάβει τα φωνητικά τους όταν αντιμετώπισαν θέματα αποχωρήσεων των τραγουδιστών τους.

Αυτές οι μπάντες είναι οι Pantera, οι Motley Crue, οι Aerosmith και οι Velvet Revolver. Ο Hagar αποκάλυψε πως δε δέχθηκε την πρόταση των Aerosmith, γιατί θεώρησε πως η πολυετής παρουσία του Tyler στα φωνητικά της μπάντας τον έχει καταστήσει αναντικατάστατο, ενώ δεν είπε για ποιους λόγους δεν αποδέχθηκε και τις υπόλοιπες προτάσεις.

Στη συνέχεια, ο Hagar έδειξε δείγματα «μετριοφροσύνης», λέγοντας πως περίμενε να του κάνουν πρόταση και οι Led Zeppelin να αναλάβει τα φωνητικά τους στη φημολογούμενη επανένωσή τους, την οποία και θα απέρριπτε αμέσως, γιατί τους θεωρεί την καλύτερη μπάντα όλων των εποχών και τον Robert Plant αναντικατάστατο.

Τέλος, σχολιάζοντας το πώς δέχθηκε να αναλάβει τα φωνητικά στους Van Halen, δεν έχασε ευκαιρία να εξαπολύσει άλλο ένα «καρφί» για τον David Lee Roth, λέγοντας πως ο David ήταν απλώς καλός frontman, μα όχι σπουδαίος τραγουδιστής.
  • SHARE
  • TWEET